Táplálkozástudományi konferenciát támogatott a Cappy
A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében gyűltek össze a magyar táplálkozástudomány legismertebb szakemberei, hogy beszámoljanak a jelenlévőknek a tudományterület legújabb eredményeiről.
Dr. Pados Gyula, a Táplálkozási
Fórum elnöke, A Növényi eredetű táplálkozás
jelentősége címmel tartott előadást. A Szent
Imre Kórház Obezitológia – Lipidológia
osztályvezetője a zöldségekben és
gyümölcsökben található fito-komponensek
egészségünk megőrzésében játszott
szerepéről beszélt, illetve a növényi
hatóanyagokkal kapcsolatos legfrissebb eredményeket
mutatta be. A konferencia fő támogatója a Cappy
gyümölcslé volt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >Csatlakozik a Bonafarm Csoporthoz Szautner Péter
A Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyetteseként és csoport stratégiai igazgatóként folytatja pályafutását…
Tovább olvasom >A Lidl és az Agrárminisztérium bejelentette: indul a hazai dinnyeszezon
Megérkezett az első, magyar beszállítóktól származó görögdinnye szállítmány a Lidl…
Tovább olvasom >