Táplálkozástudományi konferenciát támogatott a Cappy
A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében gyűltek össze a magyar táplálkozástudomány legismertebb szakemberei, hogy beszámoljanak a jelenlévőknek a tudományterület legújabb eredményeiről.
Dr. Pados Gyula, a Táplálkozási
Fórum elnöke, A Növényi eredetű táplálkozás
jelentősége címmel tartott előadást. A Szent
Imre Kórház Obezitológia – Lipidológia
osztályvezetője a zöldségekben és
gyümölcsökben található fito-komponensek
egészségünk megőrzésében játszott
szerepéről beszélt, illetve a növényi
hatóanyagokkal kapcsolatos legfrissebb eredményeket
mutatta be. A konferencia fő támogatója a Cappy
gyümölcslé volt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Sz. Variáns a világ dizájn fővárosaiban – Párizstól Milánón át Debrecenig
Az Sz.Variáns több mint három évtizede a magyar csomagolástechnikai ipar…
Tovább olvasom >Drágul a csokoládé, mégis veszik: fényes árbevétel, olvadó profit a Lindtnél
A Lindt & Sprüngli svájci csokoládégyártó idén ismét bebizonyította, hogy…
Tovább olvasom >A gyártástól az üzletekig az SAP megoldására fűzi fel ékszereit a Pandora
A technológia által kínált legjobb lehetőségeket szeretné használni üzlete fellendítésére…
Tovább olvasom >