Táplálkozástudományi konferenciát támogatott a Cappy
A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében gyűltek össze a magyar táplálkozástudomány legismertebb szakemberei, hogy beszámoljanak a jelenlévőknek a tudományterület legújabb eredményeiről.
Dr. Pados Gyula, a Táplálkozási
Fórum elnöke, A Növényi eredetű táplálkozás
jelentősége címmel tartott előadást. A Szent
Imre Kórház Obezitológia – Lipidológia
osztályvezetője a zöldségekben és
gyümölcsökben található fito-komponensek
egészségünk megőrzésében játszott
szerepéről beszélt, illetve a növényi
hatóanyagokkal kapcsolatos legfrissebb eredményeket
mutatta be. A konferencia fő támogatója a Cappy
gyümölcslé volt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Kapu Tibor megkóstolta az űrutazás ihlette Kometinit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nagy sikerrel zárult a 15. jubileumi Nap gyermekei pályázat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mit jelent a hústartalom a húskészítményeknél?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >