Táplálkozástudományi konferenciát támogatott a Cappy
A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében gyűltek össze a magyar táplálkozástudomány legismertebb szakemberei, hogy beszámoljanak a jelenlévőknek a tudományterület legújabb eredményeiről.
Dr. Pados Gyula, a Táplálkozási
Fórum elnöke, A Növényi eredetű táplálkozás
jelentősége címmel tartott előadást. A Szent
Imre Kórház Obezitológia – Lipidológia
osztályvezetője a zöldségekben és
gyümölcsökben található fito-komponensek
egészségünk megőrzésében játszott
szerepéről beszélt, illetve a növényi
hatóanyagokkal kapcsolatos legfrissebb eredményeket
mutatta be. A konferencia fő támogatója a Cappy
gyümölcslé volt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nagy Márton: hosszú távon vissza kell térni a beruházás vezérelte gazdasági növekedéshez
Hosszú távon vissza kell térni a beruházás vezérelte gazdasági növekedéshez…
Tovább olvasom >250 forintos kuponok közel 200 Tescóban = több millió forintnyi kapaszkodó 3600 gyermeknek
Egy bántalmazó kapcsolatban nevelkedett háromgyermekes család életének újrakezdését is támogathatják…
Tovább olvasom >Fiatal tehetség, Szécsi Böbe hangszerelte a SPAR új reklámzenéjét
Negyedik alkalommal rendezték meg Csopakon a Banana Records szervezésében a…
Tovább olvasom >