Táplálkozási szakértők segítik az amerikai vásárlókat az üzletekben
Az amerikai Hy-Vee lánc 100 dietetikust alkalmaz, akik a hálózat mintegy 150 boltját keresik fel rendszeresen.
Az egyre egészségesebb élelmiszerek iránti fogyasztói igények kielégítése a kiskereskedelmi láncok számára nemcsak egészséges élelmiszerek kínálatbahozását jelenti, oktatással is segíthetik az értékesítést. Az üzletekben alkalmazott táplálkozási szakértők információs anyagokkal, receptekkel és a vevők kérdéseire adott válaszokkal indirekt módon irányítják a fogyasztást.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Hét trend, amely 2024-ben az in-store marketingre és a kereskedelmi dizájnra hatással lesz
A fogyasztók figyelmének megragadása és megtartása évről évre egyre nehezebbnek tűnik.…
Tovább olvasom >2024 a kihívások éve a dohányipar és dohány-kiskereskedelem számára
A gazdasági nehézségek ellenére várhatóan növekedett a dohány-kiskereskedelem éves árbevétele…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >