Táplálkozási szakértők segítik az amerikai vásárlókat az üzletekben
Az amerikai Hy-Vee lánc 100 dietetikust alkalmaz, akik a hálózat mintegy 150 boltját keresik fel rendszeresen.
Az egyre egészségesebb élelmiszerek iránti fogyasztói igények kielégítése a kiskereskedelmi láncok számára nemcsak egészséges élelmiszerek kínálatbahozását jelenti, oktatással is segíthetik az értékesítést. Az üzletekben alkalmazott táplálkozási szakértők információs anyagokkal, receptekkel és a vevők kérdéseire adott válaszokkal indirekt módon irányítják a fogyasztást.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >DLA Piper Hungary/Omnibusz javaslat: szükséges egyszerűsítés vagy visszalépés a fenntarthatósági törekvésekben?
Február 26-án hivatalosan is elérhetővé vált a fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségek…
Tovább olvasom >Slow Food Deutschland: nem a rovarok fogyasztása, hanem az élelmiszerpazarlás csökkentése lehet a megoldás
Kritikát fogalmazott meg a Slow Food Deutschland a rovarok Európában…
Tovább olvasom >