Táplálkozási szakértők segítik az amerikai vásárlókat az üzletekben
Az amerikai Hy-Vee lánc 100 dietetikust alkalmaz, akik a hálózat mintegy 150 boltját keresik fel rendszeresen.
Az egyre egészségesebb élelmiszerek iránti fogyasztói igények kielégítése a kiskereskedelmi láncok számára nemcsak egészséges élelmiszerek kínálatbahozását jelenti, oktatással is segíthetik az értékesítést. Az üzletekben alkalmazott táplálkozási szakértők információs anyagokkal, receptekkel és a vevők kérdéseire adott válaszokkal indirekt módon irányítják a fogyasztást.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: áprilisban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 5,0, az előző havit 2,0 százalékkal haladta meg
2025. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban
Csökkent az élelmiszertermékek világpiaci árának referenciaértéke májusban az előző hónaphoz…
Tovább olvasom >Az euróövezetben nőtt a kiskereskedelmi forgalom áprilisban
Havi és éves összehasonlításban egyaránt nőtt a kiskereskedelmi forgalom az…
Tovább olvasom >