Tapas Juan
Manapság ésszerű és sikerrel kecsegtető vállalkozásnak tűnik, ha valaki tapasbár nyitására szánja el magát. A spanyol eredetű, mediterrán konyha egyre komolyabb teret hódít a hazai vendéglátásban is. Csakhogy a Tapas Juan kitalálóinak nem elsősorban ez forgott a fejében. Nem titok: a menedzsment évek óta foglalkozik tengeri termékek, konyhai alapanyagok forgalmazásával. A norvég lazacok, sushialapanyagok mellett komoly hangsúllyal van jelen a kereskedelemben a spanyol delikát termékek: sonkák, kolbászok és ibériai borok forgalmazása.
Nos a Tapas Juan – amellett, hogy egy hangulatos spanyol tengerparti „bodega” atmoszférájával várja a vendégeket – nem más, mint a kereskedelmi tevékenység „élő” bemutatóterme. Olyan hely, ahol a vendég némi ízelítőt kaphat abból, amit egy kreatív szakács „alkothat” a rendelkezésre álló alapanyagokból. Az étlapon a tapasok mellett egyszerre csak néhány komolyabb fogás – ízelítő – található, de kedvcsinálónak ennyi éppen elég is…
Séf: Konfár Norbert
Budapest IX., Ráday u. 34.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >9 kg ramen 2 perc alatt – A nap videója
Evőversenyt nézünk, bizonyos fenntartásokkal…
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >