Tanyasi Áruk boltja a fővárosban

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 27. 00:02

Hatalmas érdeklődés övezi a Havanna lakótelepen februárban megnyitott Tanyasi Áruk Boltját. Az élelmiszert közvetlenül vidéki termelőktől beszerző cég tulajdonosai máris a közért bővítését tervezik, további két boltot nyitásával.

Az elsősorban tanyasi élelmiszereket kínáló üzlet közvetlenül a gazdáktól szerzi be az árut és a nagy felvásárlóknál valamivel többet fizet a termelői portékákért. A tulajdonos szerint azonban még ennél is fontosabb, hogy az áru Budapestre szállítását is a bolt oldja meg. Így a termelőknek nem kell a megfelelő felvásárló felkutatásán vagy áruja elszállításán fáradoznia, hanem a termelésre koncentrálhat.
A vállalkozás a kezdeti sikereken felbuzdulva máris két új üzlet beindítását tervezi – az egyik valószínűleg Pestszentimrén nyílik majd. A társtulajdonos szerint a bővítés az árubeszerzés szempontjából is előnyös volna.
A budapesti, esetleg országos bolthálózat beindítása azért még várat magára. A tulajdonosok csak abban az esetben nyitnak új boltot, ha garantálható, hogy az új közértben is főleg az egészséges tanyasi élelmiszer védjegyének oltalma alá tartozó termékeket forgalmaznak – írja az Origo.
Kapcsolódó cikkeink