Tanulj az okosoktól!

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 01. 10:35

Új szolgáltatás, az úgynevezett okospontok indulását jelentette be a Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. Az áruházakban idén ősztől megtalálható pultoknál a vállalat szakértő kollégái segítik a vásárlókat a készülékek beállításával, adatmentéssel, vírusirtással, programtelepítéssel, illetve általános hibaelhárítással kapcsolatos problémáik megoldásában. A szolgáltatás használt és újonnan vásárolt készülékekre egyaránt elérhető. A cég szaktanácsadói a felsoroltakon túl az eszközök felgyorsításában, az adatköltöztetésben és a készülékek személyre szabásában is segédkezet nyújtanak, valamint tanácsadással, illetve egyes kiegészítők felhelyezésével is megkönnyítik vevőik dolgát a termékek megfelelő használata érdekében.

Az okospontoknál emellett a frissen vásárolt készülékek beüzemelését is elvégzik.

Az egyes csomagok díjszabása 999 forint és 9999 forint között mozog. A pontos díjszabás a vállalat weboldalán tekinthető meg.

A Media Markt az új szolgáltatással azokat igyekszik megszólítani, akik még csak ismerkednek az új technológiákkal, így szükségük van a szakszerű és gyors segítségre, de az idő-, illetve információhiánnyal küzdő vásárlóknak is szeretne a cég támogatást nyújtani. A jövőben az okospontokon elérhető szolgáltatásportfólió bővülni fog, az érkező új szolgáltatásokról a vállalat folyamatosan tájékoztatja majd a vásárlókat.

Kapcsolódó cikkeink