Tanító nénik segítik az iskolakezdőket a Tescóban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 08. 09. 11:32

A Tesco augusztustól „bajnok ajánlatokkal”, heti kedvezményekkel és különböző kuponokkal várja az iskolakezdésre készülőket. Az áruházlánc kínálatában kapható termékekből egy első osztályos csomag már 15 000 forintból összeállítható. A tavalyi évhez hasonlóan a legnagyobb Tescókban idén is tanító nénik adnak tanácsot a szülőknek és gyermekeiknek a taneszközök kiválasztásához. Az iskolakezdési időszakban a Tescóban a legnépszerűbb termékek a táskák, tolltartók, füzetek, írószerek, festékek és temperák.

tesco

Az áruházlánc tapasztalatai alapján július végétől nő az iskolakezdéshez köthető termékek értékesítése, augusztusban pedig hétről hétre folyamatosan növekszik a kereslet irántuk. A szülők júliusban általában először az iskolatáskát szerzik be gyermekeiknek. A magyar vásárlók kiemelkedően edukáltak az iskolatáska-választást tekintve, ugyanis a közép-európai Tesco áruházak közül hazánkban veszik a legtöbb prémium – kompakt és ergonómikus kialakítású, gerinc- és vállkímélő – táskát.


A füzeteket, tan- és írószereket általában augusztusban veszik meg a vásárlók. Az iskolakezdési szezonban átlagosan 6 millió darab füzet is fogyhat a Tescóban, amelynek darabjai akár 30 forinttól elérhetőek. Idén megújulnak és a színkódoknak megfelelő mintázatot kapnak a Tesco legkelendőbb, sajátmárkás füzetei.

Az áruházlánc a szezonban minden héten különböző ajánlatokkal és kedvezményes kuponokkal támogatja az iskolakezdésre készülőket. Idén egész szezon alatt elérhetőek a „bajnok ajánlatok”, amelyek keretében minden kategóriában egy-egy terméket kiemelkedően kedvező áron kínál vásárlóinak az áruházlánc. Emellett pedig a 7500 Forintot meghaladó értékben Disney termékeket vásárlók között 1250 nyereményt sorsol ki a Tesco.

Az áruházlánc a munkatársainak is kedvez ebben az időszakban: az iskolás korú gyermekek szülei 20% dolgozói kedvezménnyel vásárolhatnak tanszereket, és gyermekenként nettó 1500 Ft értékű, a Tesco áruházaiban beváltható utalványt is kapnak. Azok a Tescóban dolgozó szülők pedig, akiknek gyermeke idén kezdi az általános iskolát, szabadnapot kapnak az első tanítási napra.

Kapcsolódó cikkeink