Támogatóival közösen segít az Élelmiszerbank

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 06. 09. 10:30

Az Élelmiszerbank éves szinten 2600 tonna élelmiszert juttat el nélkülözők számára Magyarországon. Most egy különleges alkalom keretében, 100 gyermek részére nyújtott meleg ételt az Élelmiszerbank a szervezetet jótékonysági alapon támogató jogi partnerével, a Baker & McKenzie ügyvédi irodával. Az Élelmiszerbank Jótékonysági Konyha keretében szervezett közös főzésén ízletes szerbhúst készítettek a fővárosi Esze Tamás Gyermekotthon lakóinak.
Száz adag meleg étellel érkezett az Esze Tamás Gyermekotthonban lakó fiatalokhoz az Élelmiszerbank, amely a szervezet jogi ügyeit pro bono alapon segítő partnerével fogott össze a jó ügyért.

A XII. kerületi Esze Tamás Gyermekotthon 3 és 18 év közötti kiskorúak gondozását látja el, valamint az intézményben nagykorúvá vált fiatalok számára utógondozásban nyújt lehetőséget arra, hogy biztonságban tehessék meg az önálló élet első lépéseit.
„Az Élelmiszerbank új kezdeményezésként ajánlja támogató partnerei számára ezt a jótékonysági főzést, ahol ugyan alapműködésétől eltérően az Élelmiszerbank nem mentett élelmiszert jutatt el a nélkülözők részére, hanem készételeket főz. Reméljük, hogy a jövőben minél több céget tudunk bevonni ehhez hasonló alkalmak megvalósításába.” – monda Sczígel Andrea, az Élelmiszerbank külső kapcsolatok igazgatója.

Tamogatoival kozosen segit az Elelmiszerbank 1

Tamogatoival kozosen segit az Elelmiszerbank 2

Kapcsolódó cikkeink