Támogatási lehetőségek

„Aki egy embert megment, az egész világot menti meg”
Talmud

Karolj fel Te is velünk egy középiskolást!

Az alapítvány célja, hogy olyan hátrányos helyzetű középiskolásoknak adjon lehetőséget a továbbtanulásra, akik mindezt csupán önerőből, szülői támogatással nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudnák finanszírozni.
Sok olyan okos, nagy jövőre kész fiatalnak szeretnénk segíteni, akik eltökéltek a továbbtanulás mellett és képességeiket gazdasági tanulmányaik során szeretnék megerősíteni, de segítségre szorulnak.

Az Alapítvány várja mindazon magánszemélyek, vállalkozások támogatását, akik szeretnék, hogy minél több tehetséges, de hátrányos anyagi helyzetű fiatal lehetőséget kapjon az álmai megvalósítására.

A támogatás összege lehet adott diák 10 tanfélévenkénti juttatásának teljes összege, 2500000 Ft, vagy ennek egy része is, mert ezzel több fiatal kaphat lehetőséget a továbbtanulásra.

Amennyiben segítséget kíván nyújtani ezen diákoknak, kérjük, hogy a TÁMOGATÓI NYILATKOZATOT szíveskedjen kitölteni és elküldeni, hogy az Alapítvány kuratóriumának egy tagja megkeresse Önt a részletek megbeszélése miatt, vagy az alábbi elérhetőségeken keresztül is jelezheti támogatási szándékát.

Lehetőség van arra is, hogy az adomány összegét egyszerűen átutalja az Alapítvány 18203332-06029969-40010015 számú bankszámlájára.

Adója 1%-ával is támogathatja a közhasznú Lánchíd Alapítványt, adószám: 18744602-1-43.

Elérhetőségeink, további információk:
Matus István kuratóriumi tag
Mobil: (20) 444-0849 E-mail: info@lanchidalapitvany.hu vagy matusistvan53@gmail.com