Támogatás kérése Czubor János temetése ügyében

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 08. 09. 10:59

Tisztelt MVI Tagok, Kedves Kollégák!

Hivatkozva múlt heti levelünkre (lentebb) – melyben Czubor János, korábbi Gundel Károly Szakképző Iskola örökös címzetes igazgatója temetési hozzájárulásának lehetőségéről írtunk Önöknek -, a további részletekkel ezúton jelentkezünk:

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete szeretné, ha a szakma saját halottjának tekintené Czubor Jánost, így a temetési költségek fedezésére adománygyűjtést szervez.

A támogatásokból összegyűlt pénz a temetéskor – 2016. augusztus 22-én hétfő 9:45 óra Farkasréti Temető – átadásra kerül a család részére.

Ha Ön is szeretne hozzájárulni a temetési költségekhez, az alábbi bankszámlaszámon teheti meg:

MVI bankszámlaszáma: OTP 11706016-20451903

A közlemény rovatba kérjük tüntessék fel: „Támogatás Czubor János temetésére”.

Ahhoz, hogy ezt az összeget az Önök szervezete/vállalkozása „ráfordításként” el tudja számolni, mellékelem a Támogatási Igazolást, amit ki kellene nyomtatni 2 pld.-ban (1 Önöknek, 1 az MVI-nek), kitölteni, lepecsételni, postázni a Magyar Vendéglátók Ipartestületének a 1039 Budapest, Piroska utca 2. címre.

Ezután mi is aláírjuk, lepecsételjük, s az egyik példányt visszaküldjük Önöknek.

Ha bármi kérdés merülne fel, kérem keressenek.

Üdvözlettel:

Bíró Bernadett

szakmai titkár

Magyar Vendéglátók Ipartestülete

Tel.: 06-20-500-6577

E-mail: [email protected]

www.mvi.hu

http://www.facebook.com/vendeglatok


és a korábbi levél:

Tisztelt MVI Tagok, Kedves Kollégák!

Ahogyan már Önöket is értesítettük korábban, aug. 2-án váratlanul elhunyt Czubor János, a Gundel Károly Szakképző Iskola örökös címzetes igazgatója.

Czubor János közel 50 évig állt a Gundel iskola szolgálatában, számos kimagasló sikert, eredményt ért el az intézményben, nemcsak szaktanárként, hanem igazgatóként is.

Sajnálatos módon a szakiskolákat fenntartó KLIK nem tekinti Czubor Jánost saját halottjának, mondván, technikailag már nyugdíjas volt.

Szervezetünk azzal a kéréssel fordult a többi vendéglátásban érintett szakmai szervezet vezetőihez és képviselőihez, hogy fogjunk össze közösen és tekintsük Czubor Jánost a szakma halottjának, s legyen ez méltó befejezése szakmai útjának, áldozatos munkájának.

Az MVI felhívást intézett adománygyűjtés szervezésére a temetési költségek fedezésére, s már többen is jelezték támogatási szándékukat.

A további fejleményekről a későbbiekben tájékoztatni fogjuk Önöket.

Czubor János temetése 2016. augusztus 22-én hétfőn 9:45-kor lesz a Farkasréti Temetőben.

Üdvözlettel:

cid:[email protected]

Kovács László elnök

Magyar Vendéglátók Ipartestülete

Kapcsolódó cikkeink