Szurkolj együtt a Borsodival!

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 06. 23. 11:27

A Borsodi Sörgyár életében idén nyáron is kiemelt figyelmet kapnak a nagy nemzetközi sportesemények, és a következő néhány hétben országszerte több aktivitással készül, hogy megörvendeztesse a sportok szerelmeseit.

sor-sor

Borsodi Szurkolói Sörparkok
Ha valaki jó társaságban, egy jó sör mellett szeretné végigszurkolni a magyar válogatott meccseit, a Borsodi Szurkolói Sörparkok az ország több helyszínén kivetítőkkel, promóciókkal és kiváló hangulattal várják az érdeklődőket. Budapesten többek között a MOM Sport szabadtéri területén, valamint a Szabadság téren, vidéken pedig Miskolcon, Szegeden, Győrben, Nyíregyházán, Kecskeméten, Veszprémben, Székesfehérváron, Balatonlellén, Egerben, Ózdon és Tokajban nyitottak meg a Borsodi Szurkolói Sörparkok a múlt héten, és egészen július 10-igfogadják a focirajongókat.

Borsodi B-közép
Mindegy, hogy otthon vagy a város valamelyik szabadtéri meccsnézős helyén követjük végig a nemzeti tizenegyek összecsapásait, a Borsodi Jössz 1 sörre? alkalmazásával mindenki együtt szurkolhat a B-középben, és még sört is nyerhet a meccsek ideje alatt. Aki becsekkol a B-közép alkalmazáson keresztül, kupont nyerhet, amit két korsó sörre válthat be a Borsodi Szurkolói Sörparkokban.

A Borsodi Szurkolói Sörparkok teljes listája a Jössz ez sörre applikáción keresztül érhető el.

Kapcsolódó cikkeink