Szuperprémium kávévariáns a Nespresso kínálatában
A Nestlé kávészakértői több mint 20 évnyi kutatómunkával sikeresen keresztezték a legkiválóbb Arabica-fajtákat, így hozták létre a N°20 (number twenty) névre keresztelt új kávévariánst. Az illatos narancsvirág-aromákban és gyümölcsös, citrusos ízjegyekben gazdag, kivételes ízprofilú N°20 espresso kávé impozáns Q minősítést kapott a Coffee Quality Institute-től (CQI), amely egy, a kávéiparban szigorú minőségi követelményeket meghonosító, független nonprofit szervezet, minősítését az egész világon elismerik.
Az új fajtát termesztő 59 farmer mindegyike részt vesz a Nespresso AAA Sustainable QualityTM Programjában. A programban a vállalat az elmúlt 20 évben világszerte szoros kapcsolatot épített ki a kávétermesztőkkel, hogy megóvhassák a természetet a kávétermő vidékeken, és ellenállóbbá tegyék az ott élő közösségeket is.
A N°20 Limited Edition kávé a Nespresso Original kollekciójának részeként szeptember 18-tól elérhető a Nespresso Boutique-okban és a www.nespresso.com oldalon. //
Kapcsolódó cikkeink
Önálló vállalkozásba szervezi víz- és prémiumital-üzletágát a Nestlé
A jövő év elejétől globálisan önálló vállalkozásba szervezi víz- és…
Tovább olvasom >150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >Új világkonyhamárkákat vezetett be a Nestlé
Új, nemzetközi gasztronómiai márkákat vezetett be a Nestlé az USA-ban…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >