Szuperprémium kávévariáns a Nespresso kínálatában
A Nestlé kávészakértői több mint 20 évnyi kutatómunkával sikeresen keresztezték a legkiválóbb Arabica-fajtákat, így hozták létre a N°20 (number twenty) névre keresztelt új kávévariánst. Az illatos narancsvirág-aromákban és gyümölcsös, citrusos ízjegyekben gazdag, kivételes ízprofilú N°20 espresso kávé impozáns Q minősítést kapott a Coffee Quality Institute-től (CQI), amely egy, a kávéiparban szigorú minőségi követelményeket meghonosító, független nonprofit szervezet, minősítését az egész világon elismerik.
Az új fajtát termesztő 59 farmer mindegyike részt vesz a Nespresso AAA Sustainable QualityTM Programjában. A programban a vállalat az elmúlt 20 évben világszerte szoros kapcsolatot épített ki a kávétermesztőkkel, hogy megóvhassák a természetet a kávétermő vidékeken, és ellenállóbbá tegyék az ott élő közösségeket is.
A N°20 Limited Edition kávé a Nespresso Original kollekciójának részeként szeptember 18-tól elérhető a Nespresso Boutique-okban és a www.nespresso.com oldalon. //
Kapcsolódó cikkeink
Túl sok ajándék, túl sok étel: ünnepi túlzásaink komoly terhet rónak a környezetre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Egyre tudatosabbak a gyerekek: 2025-ben is több mint 8 ezer kisiskolás vett részt az Etesd az Eszed oktatóprogram Kihívásában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Termékvisszahívás a Nestlénél
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Karácsonyi sokk a kereskedelemben: most először fizethetünk kevesebb helyen bankkártyával
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyar Édességgyártók Szövetsége: trendek 2025-ben és kilátások 2026-ra
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az élelmiszerláncok többsége nyitva tart december 24-én délig
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
