Szuperélelmiszert fejlesztenek Debrecenben
Az emésztési zavarok, magas koleszterinszint, idegrendszeri rendellenességek gyógyítására is alkalmas szuperélelmiszerek vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógyszerekkel gazdagítottak.A kutatást végző
Debreceni Egyetem rektorhelyettese Jávor András
professzor elmondta: minden élelmiszer alkalmas arra, hogy
különleges tulajdonságokkal ruházzák
fel, így jól alkalmazhatók a többi mellett
szív- és érrendszeri betegségek,
idegrendszeri panaszok, az öregedéssel együtt járó
kóros elváltozások, emésztési
zavarok megelőzésére vagy kezelésére. Ha
a kísérletek a vártak szerint alakulnak,
hamarosan gyógyhatású tej, kenyér, sajt,
gyümölcs vagy húskészítmény
jelenhet meg a boltokban.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
FELIX Deliciously Sliced nedves macskaeledel
2024-ben új upper prémium termékcsaláddal bővül a Felix portfóliója. A…
Tovább olvasom >XIXO Lemonade Bodzavirág- és Citrom 250 ml, szénsavas üdítőital
A XIXO márka büszkén mutatja be legújabb innovációját a szénsavas…
Tovább olvasom >Baileys Tiramisu ír krémlikőr
Baileys Tiramisu, desszert egy pohárba töltve. Felséges Baileys ír krémlikőr…
Tovább olvasom >