Szuperélelmiszert fejlesztenek Debrecenben
Az emésztési zavarok, magas koleszterinszint, idegrendszeri rendellenességek gyógyítására is alkalmas szuperélelmiszerek vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógyszerekkel gazdagítottak.A kutatást végző
Debreceni Egyetem rektorhelyettese Jávor András
professzor elmondta: minden élelmiszer alkalmas arra, hogy
különleges tulajdonságokkal ruházzák
fel, így jól alkalmazhatók a többi mellett
szív- és érrendszeri betegségek,
idegrendszeri panaszok, az öregedéssel együtt járó
kóros elváltozások, emésztési
zavarok megelőzésére vagy kezelésére. Ha
a kísérletek a vártak szerint alakulnak,
hamarosan gyógyhatású tej, kenyér, sajt,
gyümölcs vagy húskészítmény
jelenhet meg a boltokban.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Wudy Frankfurti Party
Megbízható olasz márka, mely magas minőséget képvisel a hámozott frankfurti…
Tovább olvasom >SÜSSD és KÉSZ Töltött pulykafilé
Új konyhakész Gallfood termék a „Süssd és Kész” töltött pulykafilé,…
Tovább olvasom >Herbow Gépi mosogatószer-koncentrátum 750 ml
Kíméletes eljárással kinyert mosódió-extraktummal. Természetes mosódió-tartalmának és a felhasznált növényi…
Tovább olvasom >