Szuperélelmiszert fejlesztenek Debrecenben
Az emésztési zavarok, magas koleszterinszint, idegrendszeri rendellenességek gyógyítására is alkalmas szuperélelmiszerek vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógyszerekkel gazdagítottak.A kutatást végző
Debreceni Egyetem rektorhelyettese Jávor András
professzor elmondta: minden élelmiszer alkalmas arra, hogy
különleges tulajdonságokkal ruházzák
fel, így jól alkalmazhatók a többi mellett
szív- és érrendszeri betegségek,
idegrendszeri panaszok, az öregedéssel együtt járó
kóros elváltozások, emésztési
zavarok megelőzésére vagy kezelésére. Ha
a kísérletek a vártak szerint alakulnak,
hamarosan gyógyhatású tej, kenyér, sajt,
gyümölcs vagy húskészítmény
jelenhet meg a boltokban.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Burn Narancs
A tűz megszelídítése megváltoztatta az emberiséget, és kiemelt minket a…
Tovább olvasom >Új ízek, új méretek – a Tarka most még több!
Bővül a Tarka tejtermékcsalád! Az igen kedvelt kisebb, 125 g-os…
Tovább olvasom >NESQUIK STRAWBERRY MILK-MIX: EPRES ÍZŰ ÍZESÍTŐ ITALPOR 350 G
Jólesne a nyári hőségben egy frissítő, gyümölcsös ízű ital? A…
Tovább olvasom >