Szuperélelmiszert fejlesztenek Debrecenben
Az emésztési zavarok, magas koleszterinszint, idegrendszeri rendellenességek gyógyítására is alkalmas szuperélelmiszerek vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógyszerekkel gazdagítottak.A kutatást végző
Debreceni Egyetem rektorhelyettese Jávor András
professzor elmondta: minden élelmiszer alkalmas arra, hogy
különleges tulajdonságokkal ruházzák
fel, így jól alkalmazhatók a többi mellett
szív- és érrendszeri betegségek,
idegrendszeri panaszok, az öregedéssel együtt járó
kóros elváltozások, emésztési
zavarok megelőzésére vagy kezelésére. Ha
a kísérletek a vártak szerint alakulnak,
hamarosan gyógyhatású tej, kenyér, sajt,
gyümölcs vagy húskészítmény
jelenhet meg a boltokban.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Vigo Kombucha
A VIGO visszatér a természetes fermentáció gyökereihez, ötvözve az ősi…
Tovább olvasom >HiPP Poharas gyümölcsdesszertek
A HiPP tovább bővíti Poharas gyümölcs szortimentjét két új termékvariánssal.…
Tovább olvasom >BioTechUSA – Crush Bar
2025 szeptemberében érkezik a BioTechUSA legújabb fejlesztése a Crush Bar,…
Tovább olvasom >