Szintézis Zrt.: elkezdődött a Novatek gépek átadása

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 12. 19. 12:15

Az egész országban érezhető az online pénztárgépek miatt kialakult nyugtalanság, számos kereskedő várja új kasszáit. A 120 ezer leadott rendelésből eddig csupán pár ezer online gép került átadásra és beüzemelésre. A Szintézis Zrt. azonban nyugalomra inti ügyfeleit, csarnokában gőzerővel dolgoznak a megnövekedett igény maradéktalan kiszolgálása érdekében.

Novatek

Nem csak a kereskedőknek, de a pénztárgépek forgalmazóinak is fel kell venniük a versenyt a szűkös határidővel. Az év végi roham nagy terhet ró a Szintézis Informatikai Zrt-re is, de a cég képes lépést tartani a piaci nyomással – mondta Szabó Dávid a Szintézis Zrt. cégvezetője.

A győri székhelyű céghez több ezer előrendelés futott a be az elmúlt hetekben. A vállalkozás elsőként azoknak a partnereknek szállítja ki a gépeket, akik megkapták az 50 ezer Ft-os állami támogatást, ők az ügyfelek 60 %-át teszik ki. Ezután következnek a decemberben üzletet nyitók, akik egészen biztosan megkapják még idén a pénztárgépeket, a többi ügyfélnek a rendelés leadási ideje szerint sorban szállít a Szintézis Zrt.

A megnövekedett igénnyel lépést tartva a pénztárgépek és adóügyi ellenőrző egységek összeszerelése már megkezdődött a Szintézis szerelőcsarnokaiban. Naponta több mint 500 új gépet szerelnek össze, és mintegy 150 készüléket tudnak átadni betanítással együtt a felhasználóknak.

– Kollégáim éjjel-nappal dolgoznak, mozgalmas 2 hétre számítunk. Természetesen szombaton és vasárnap is váltott műszakban folytatjuk a Novatek gépek összeszerelését, valamint a dokumentálást és megszemélyesítést – tette hozzá az igazgató.

Az ügyfelek kiértesítése megkezdődött, a napokban már több győri vállalkozás, többek között a Kispipa étterem, a Rob Roy bár, az Adria Gelato és a nagybajcsi Öreg Duna üzletház is átvehette új online kasszáit.

Kapcsolódó cikkeink