Szintézis: Pénztárgépet még decemberben!

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 12. 06. 12:06

Megérkezett a héten 5 ezer darab a A016 számú engedéllyel rendelkező Novatek pénztárgép, így a jövő héten elkezdjük az online pénztárgépek átadását. Természetesen a pénztárgépek kiadásakor elsőbbséget élveznek azok, akik 50 ezer Ft támogatásban részesülnek, vagy fontosnak tartják, hogy december 31-ig üzembe helyezzük online kasszáikat – nyilatkozta a Trade Magazinnak Szabó Dávid cégvezető.

Kiemelte, megrendelőik számára még decemberben szállítani tudják a NOVATEK-F típusú pénztárgépet, amely természetesen rendelkezik a megfelelő engedéllyel, és kiválóan alkalmas a feladatra. Készletünk erősen lecsökkent, de korlátozott számban még ki tudjuk szolgálni a vásárlókat decemberi üzembe helyezéssel.

A gép előnyei közül érdemes megemlíteni, hogy a hagyományos árbeütős mód mellett vonalkódos rendszerben is üzemeltethető. A berendezés így az adott cég életének egy fontos lépcsőfoka is lehet, hiszen egy későbbi fejlesztés esetén tovább használható. Éttermi rendszer, trafikrendszer, készletvezető rendszer is hozzáilleszthető a NOVATEK-F online pénztárgéphez.

NOVATEK_PNG

A forgalmazó Szintézis oktatást szervez vásárlói számára a használattal kapcsolatos tudnivalókról, és természetesen biztosítja az országos szerviz ellátást is.

Kapcsolódó cikkeink