Szerkezetkész a Hegyvidék Központ

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 22. 13:06

Finisbe érkezett a XII. kerületben lévő Hegyvidék Központ megvalósítása azzal, hogy hivatalosan is szerkezetkész az épület. 2012 egyetlen új modern kiskereskedelmi fejlesztése a tervek szerint október közepén nyitja meg kapuit.

Látványterv (forrás: hegyvidekbk.hu)

A 6900 négyzetméter kiadható területtel rendelkező egység, melyből 5300 nm üzlethelyiség és 1600 nm az iroda, az ország első környezettudatos üzlet- és szolgáltató központja, mely jelenleg BREEAM “Very Good” előminősítéssel rendelkezik.

Az eddigi információk szerint az üzlethelyiségek mintegy 80%-a már bérlőre talált, míg az irodaszint közel egyharmadára van már komoly érdeklődő. A legfontosabb bérlők között érdemes megemlíteni az OTP-t, amely itt nyitja meg a kerületi központi fiókját, továbbá a CBA Prímát, valamint aláírt már a Bortársaság, a Líra Könyvesbolt, a Príma Pék, a Semiramis Kávézó, a Rue d'Avignon francia cukrászda, a Petit Pan szendvicsbár, a Brandt Virág, Culinaria Hegyvidék, a DR+Med patika, a Happy Box, a Travel del Mar utazási iroda, az Írisz Szalon, egy prémium zöldség-gyümölcs bolt és a Wolford.

A fenntarthatóságot, energiahatékonyságot, környezetvédelmet előtérbe helyező fejlesztésben 20 és 35 euró/nm között bérelhetünk üzlethelyiséget, valamint 15 euró/nm-ért juthatunk, akár már egy 50 nm-es irodához. A vásárlókat pedig összesen 50 üzlet és 190 parkolóhely fogadja majd. (portfolio.hu)

Kapcsolódó cikkeink