Szeretettel gondolok Rád – Tibi

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 03. 00:02

A Bonbonetti Csoport különleges meglepetéssel szeretne örömet okozni a gyermekotthonok lakóinak. Bakáts Tibor, a tibi csoki nagykövete és a Jóban Rosszban sztárjai – Végh Judit, Novák Heni és Brózik Klári – jótékonysági turnéra indulnak december 2-tól.

A megyei közgyűlések elnökeinek segítségével kiválasztották azokat a hátrányos helyzetben lévő intézményeket, amelyek a legkevesebb támogatáshoz jutnak.
A Bonbonetti Csoport felkérte Bakáts Tibit, aki maga is nagy tibi csoki rajongó, hogy legyen nagykövete a jótékonysági akciónak.
A népszerű kritikus örömmel elfogadta a megbízatást, mivel ő maga is sok éven keresztül volt Mikulás, és nagyon szerette ezt a szerepet. Most a tibi csoki nagyköveteként vállalta a hosszú utazást országszerte, hogy személyesen juttathassa el a meglepetést a gyerekeknek.
A sztárok a csomagolásnál is segédkeztek, nagy gondossággal pakolták az édességeket a kis zacskókba, miután a csokigyárban betekinthettek a csokoládékészítés fortélyaiba.
A Jóban Rosszban sztárjai – Judit, Heni és Klári – nagy örömmel vállalták a feladatot, hogy segítsenek Bakáts Tibinek, mivel mindannyian nagyon szeretik a gyerekeket és az ünnepek közeledtével számukra is fontos, hogy egy kis örömöt csempésszenek a srácok hétköznapjaiba.
A jótékonysági turné hivatalos szállítója a Zóna Taxi.

Kapcsolódó cikkeink