Szerelem és befektetés
Az idei termés mennyisége a Twickel Szőlőbirtokon is kielégítő volt – jelentette be Báró Twickel György, a Twickel Szőlőbirtok tulajdonosa a szüreti időszak lezárása kapcsán –, köszönhetően a jókor jó helyen történt esőzésnek, csapadéknak. Kiváló savgerince alakult ki a Twickel boroknak, a szőlőbogyók állaga kiváló vörösborokat eredményezhet a feldolgozás során.
Egy sikeres borászati vállalkozás egyértelműen hosszú távú befektetés, üzleti vállalkozás, de olyan, amelyet szerelemből hoz létre az ember – vallja a báró –, mivel számos olyan külső tényező van, amelyre nem lehet felkészülni, és negatívan befolyásolhatja a cég működését. Nos, az 1993 óta működő Twickel Szőlőbirtok idén árbevétel-növekedéssel kalkulál. A 200 hektáron működő vállalkozás átlagosan 1000-1200 tonna szőlőt és 6000-8000 hl bort termel egy évben. Bár borai külföldön is keresettek, exportál Németországba, Ausztriába, Svédországba, Belgiumba, de Kínába, Honkongba is, ez bevételeinek csak 20 százalékát teszi ki. A cég továbbra is inkább növekvő hazai értékesítéssel szeretné biztosítani, hogy a vezető magyar borászatok között tartsák számon. //
Kapcsolódó cikkeink
A New Level Empire és a Fish! is fellép a hétvégi Balatonfüredi Borheteken
A New Level Empire és a Fish! is fellép mások…
Tovább olvasom >Több mint 1,2 milliárd forintból valósulnak meg turisztikai fejlesztések Fejérben
A Fejér Vármegyei Önkormányzat két sikeres európai uniós pályázattal összesen…
Tovább olvasom >Év Pincészete 2025
A magyar borászatok hittel, kitartással és hűséggel dolgoznak, miközben követik…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az olasz idegenforgalomban dolgozók eltérően értékelik a nyári szezon eredményeit
Olaszország idegenforgalma kiválóan szerepelt a turizmusért felelős miniszter, Daniela Santanche…
Tovább olvasom >A New Level Empire és a Fish! is fellép a hétvégi Balatonfüredi Borheteken
A New Level Empire és a Fish! is fellép mások…
Tovább olvasom >A világ leszórakoztatóbb szigetei – A nap képe
Az utolsó igazi nyaralós napokban – talán utoljára – még…
Tovább olvasom >