Szeptemberi gasztrotúrára hív a vendéglátók ipartestülete

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 08. 08. 10:32

Idén is szervez szakmai kirándulást az MVI és a Coninvest, ezúttal Olaszországba. A korábbi emlékezetes buszos utazások tapasztalatai alapján bizonyos, hogy az ezúttal négynaposra ütemezett program idén is tartalmas és izgalmas lesz.
A tervezett útvonal: Budapest – Sopron – Klagenfurt – San Daniele del Friuli – Palmanova – Asolo – Valdobbiadene – Asolo – Asiago – Bassando del Grappa – Asolo – Trieszt – Budapest. Az állomásokat illetően még folynak az egyeztetések, de már biztos a soproni Harrer Csokoládéműhely meglátogatása, Olaszországban pedig olyan programok, mint egy nagykonyha-látogatás, pro secco pincelátogatás és kóstoló, ebéd egy igazi kamionos „restiben”, grappa üzemlátogatás és kóstoló, majd ugyanez egy sonkaüzemben és egy sajtüzemben is, egy hagyományos olasz piac meglátogatása, gourmet vacsora, valamint halkóstolás Triesztben. A program pontos részletei szeptemberben kerülnek véglegesítésre, a konkrét költségeket ezek függvényében lehet megállapítani – előzetes becslések szerint a részvétel díja 400-450 euró + 25-30 ezer forint (buszköltség) lesz.
A kirándulás időpontja szeptember 29. – október 2. A részvétellel kapcsolatban az ipartestület titkársága és a Coninvest egyaránt tájékoztatást ad az érdeklődőknek.

gasztrotura

Kapcsolódó cikkeink