Szent Iván-éji programok a METRO áruházakban

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 06. 28. 00:00

Szent Iván-éj alkalmából a METRO áruházak különleges programokkal várták professzionális vevőiket.

A nyári napforduló a Nap évenként ismétlődő útjának egyik fontos, látszólagos állomása, a világ számos pontján sokszínű programokkal ünneplik. Idén a METRO Szent Iván napján, este 19:00 és 23:00 óra között különleges Kincsvadászattal és kóstolókkal készült minden áruházában. Ebben az idősávban 3 féle terméket vadászhattak a vásárlók az üzletekben, amelyet bruttó 100 forintért meg is vásárolhattak: Pick Szalámi (380g), Tarrington House kockás törölköző és 8GB-os Kingston pendrive várták gazdáikat.
A budaörsi METRO még ennél is továbbment. Ezen az estén találkozhattak vevői először az áruház igényre szabott, új átrendezésével és a korábbinál sokkal szélesebb élelmiszeráru választékkal. A megújult belső lehetővé teszi, hogy még kényelmesebben intézhessék vásárlásaikat a jövőben. A budaörsi METRO esti vevőit szintén Kincsvadászatra szólította fel az előzetesen küldött kuponok segítségével. Az áruházat elsőként felfedező 500 partner 3 kincs – Tarrington House kockás törölköző, Vylyan Rosé bor és Aro füstölt lazac – megtalálásával egyenként bruttó 100 forintért a kupon ellenében meg is vehették azokat.
Vásárlásaik végén a kasszánál további két termék közül választhattak, hogy melyiket viszik haza szintén bruttó 100 forintért: egy 3 részes Grillkészletet, vagy egy 8GB-os Kingston pendrive-ot.
„Szerettünk volna egy kis varázslatot vinni professzionális partnereink hétköznapi beszerzéseibe Szent Iván-éj alkalmából. Meghosszabbított nyitva tartással, magas minőséget képviselő kincsekkel és egyéb akciókkal, kóstolókkal készültünk áruházainkban. Reméljük minden vevőnk jól érezte magát a különleges estén!” – mondta Leonor Colaco, a METRO Kereskedelmi Kft. regionális igazgatója.  
Kapcsolódó cikkeink