Szellemkonyha és ételkiszállítás

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 10. 14. 10:37

Budapesten alapított ételkiszállító céget a volt Netpincér-vezető, Szórád Gábor. A Tadam egyszerre lett éttermek és ételfutár-vállalkozások versenytársa, biztosan nem meglepő tehát, hogy a koncepciót leginkább a Kifli Bisztró szolgáltatásához (Trade magazin 2021/4) hasonlítjuk, olyan különbségekkel, hogy a Tadam melegen szállítja ki – a prémium kategóriájú Kifli Bisztróénál alacsonyabb árfekvésű – ételeit.

Egy előrendeléses rendszert kell elképzelni, amelyben a fogásokat éttermi minőségben, de üzemi környezetben (egyfajta szellemkonyháról van szó) állítják elő. A Tadam szeretné az ételkiszállítással járó gyakori hibákat orvosolni, különösen a szállítás idejének kiszámíthatatlanságát megszüntetni.

A vállalkozás mögött álló séfcsapat egy reprezentatív kutatás eredményei alapján állította össze az állandó étlap fogásait, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelőt, olyan éttermek ételeit alapnak tekintve, mint a Dobrumba, a Felix vagy a Babka.

A megfizethetőként jellemzett árakat a nagyobb üzemkörnyezettel, a rugalmassággal és a tervezhetőséggel biztosítják. Ennek előfeltétele a 22.00 óráig módosítható előrendelés: aznapra nem lehet rendelni, az előrendelés „jutalmául” viszont ingyenes a kiszállítás. //

Kapcsolódó cikkeink