Szellemkonyha és ételkiszállítás
Budapesten alapított ételkiszállító céget a volt Netpincér-vezető, Szórád Gábor. A Tadam egyszerre lett éttermek és ételfutár-vállalkozások versenytársa, biztosan nem meglepő tehát, hogy a koncepciót leginkább a Kifli Bisztró szolgáltatásához (Trade magazin 2021/4) hasonlítjuk, olyan különbségekkel, hogy a Tadam melegen szállítja ki – a prémium kategóriájú Kifli Bisztróénál alacsonyabb árfekvésű – ételeit.
Egy előrendeléses rendszert kell elképzelni, amelyben a fogásokat éttermi minőségben, de üzemi környezetben (egyfajta szellemkonyháról van szó) állítják elő. A Tadam szeretné az ételkiszállítással járó gyakori hibákat orvosolni, különösen a szállítás idejének kiszámíthatatlanságát megszüntetni.
A vállalkozás mögött álló séfcsapat egy reprezentatív kutatás eredményei alapján állította össze az állandó étlap fogásait, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelőt, olyan éttermek ételeit alapnak tekintve, mint a Dobrumba, a Felix vagy a Babka.
A megfizethetőként jellemzett árakat a nagyobb üzemkörnyezettel, a rugalmassággal és a tervezhetőséggel biztosítják. Ennek előfeltétele a 22.00 óráig módosítható előrendelés: aznapra nem lehet rendelni, az előrendelés „jutalmául” viszont ingyenes a kiszállítás. //
Kapcsolódó cikkeink
Április közepétől foodora néven működik a foodpanda
Április közepétől foodora néven működik a foodpanda ételrendelő platform, a…
Tovább olvasom >Magazin: A többcsatornás értékesítési stratégia kihívásai 2021-ben
A kiskereskedelem és a gyártók egyik legnagyobb közös kihívása 2021-ben…
Tovább olvasom >Magazin: E-kereskedelem: mindent a vásárlók kegyeiért
Az elmúlt időszakban korábban ritkaságnak számító szolgáltatások váltak alapelvárássá. Az…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >