Számlapárbajt vívott két orosz újgazdag egy londoni klubban

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 10. 11. 09:21

Számlapárbajt vívott egymással két orosz újgazdag London Mayfair negyedének egyik éjszakai klubjában: összesen 130 ezer fontot (45 millió forintot) ittak el.

pezsgovilag

A verseny arra ment ki, hogy a két harmincas éveiben járó férfi közül melyik tud magasabb számlát elérni. Felváltva rendeltek maguknak és asztaltársaságuknak, mindig többet és többet, zömmel igen drága pezsgőt. A viadal elég szoros volt. A szórakozóhely hajnali háromkor zárt, és a győztes végeredménye 66 ezer 778 font és 91 penny lett. A vesztes 64 ezer 279 fontos és 70 pennys számlát produkált. A győztes asztaltársasága örömujjongásban tört ki és ugrálva ünnepelte a sikert.

Az igazi győztes mindazonáltal a szórakozóhely lett: rekordbevétel ütötte pincérei markát.
“Már a 10-15 ezer fontos számla is ritkaságnak számít, nem hogy két 65 ezres” – idézte a The Daily Telegraph című brit lap pénteken a klub szóvivőjét.

Ami az italokat illeti, elfogyott egyebek közt 64 palack Dom Perignon pezsgő – amelyből egy üveg csaknem 100 ezer forintnyi fontba kerül a klubban -, 25 Crystal pezsgő, 16 üveg Armand de Brignac Ace of Spades pezsgő, 12 palack Dom Perignon Rose, 10 üveg Peroni, 20 doboz Red Bull.

A két társaság azért vizet is ivott, de nem túl sokat: ásványvízből csak nyolc palackkal rendelt.

Kapcsolódó cikkeink