Közép-Kelet Európai Beszállítói Fórum Prágában

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 08. 10:47

Az ECRM minden évben megrendezi élelmiszer-kereskedelmi találkozóját, amely egyedi alkalmat teremt, hogy a kereskedők időt szánjanak új beszállítókra és vételi igényekkel lépjenek fel. A cég a Közép-Kelet Európai Beszállítói Fórumnak is otthont ad, amelynek keretében a kereskedők egész Kelet-Európa területéről kapcsolatba léphetnek beszállítókkal az élelmiszer, egészségipar, otthon- és konyhafelszerelés, valamint a szépségápolás szakmai berkein belül. Az esemény 2011. június 13. és 15. között kerül megrendezésre a prágai Corinthia Towers Hotelben.

A kiskereskedelem résztvevői néhány nap alatt egyetlen helyszínen ismerhetnek meg egy rendkívül széles termékpalettát, megspórolva ezzel a személyes látogatással és irodai találkozókkal töltött időt. Számos kereskedő szerint az ECRM 50 százalékos időmegtakarítást jelent, hiszen egy helyen minden elérhető, ami az adott kategórián belül fontos lehet. A beszállítók is jól járnak, hiszen kellemes, professzionális környezetben találkozhatnak azokkal a kereskedőkkel, akik máskülönben talán nem jutnának el hozzájuk.

Minden résztvevő személyre szabott találkozókon vesz részt a beszállító kiállítótermében, emellett az ECRM egy MarketGate nevű szofvert is a látogatók részére bocsát, hogy mindkét résztvevő jegyzeteket készíthessen.

A kereskedők részvételi díját az ECRM fedezi (ez tartalmazza a repülőjegyet, a szárazföldi közlekedés díját, az étkezést és a szállást is). A beszállítók az ECRM-mel kapcsolatba lépve további információt kaphatnak részvételi díjukról.

Az ECRM 1994 óta több mint 800 szakmai eseménynek adott otthont az Egyesült Államokban és világszerte. Számos ország piacvezető cégének első embere vesz részt a találkozókon.

Ha szeretne részt venni az eseményen, keresse Ray Petrát a 30/296 4506 számon, vagy e-mailben: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink