Szakácsok az éterből
Szeptember 11-e (lapzártánk után) volt a napja hét ismert hazai gasztroblogger bemutatkozásának. A nevek (így utólag már nem soroljuk fel őket) maguk is sejtették a sikert, és a beharangozóban ígért ízelítő a felvonultatott fogásokból nem hagyott kétséget afelől, hogy a Tabáni Teraszon tartott rendezvény nem hasonlítható majd valamiféle gasztronómiai átlagfesztiválhoz. Azaz valószínű, hogy utólag is pozitív jelzőkkel illetjük majd a Blogkóstoló elnevezésű rendezvényt.
Most viszont két megszívlelendő tényre szeretnénk az eseménnyel kapcsolatban rámutatni. Egyrészt, hogy a gasztronómiai blogozásban és egyéb internetes aktivitásokban van ráció, ennél fogva előbb-utóbb pénz is – az ajtó mindenki előtt nyitva áll, másrészt, hogy a Blogkóstoló remekül támasztja alá a különleges gasztronómiai koncepciókkal foglalkozó rovatunkban néhány hónapja megjelent észrevételt, miszerint a vendéglátósoknak érdemes felvenniük a kapcsolatot a gasztrobloggerekkel, mert ebből ők is és vendégeik is profitálhatnak. És itt nemcsak a legismertebb, „országos szintű” webnaplóírókra gondolunk; mindenhol vannak felfedezésre váró tehetségek!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A magyarországi vallásturizmus az európai élvonalba tartozik
Az Európai Unió országait megnézve kijelenthetjük, hogy a magyarországi vallásturizmus,…
Tovább olvasom >Megújul a Tiszafüredi Szabadvízi Strand és környezete
Megújul 300 millió forintból a Tiszafüredi Szabadvízi Strand és környezete,…
Tovább olvasom >Közülük választják ki az idei Év Bortermelőjét
Lezárult Az Év Bortermelője Magyarországon díj 2024-es jelölési szakasza. 850…
Tovább olvasom >