Süteményektől a grillezésig
A növényiolaj-származékok közé tartoznak a különféle étolajok is. Ezen a piacon, csakúgy, mint a margarinoknál, az egyik fő innovációs irány, hogy sütés-főzéshez minél egészségesebb összetevőket használhassanak a fogyasztók.
Ilyen például a KRONEN finomított kukoricacsíra-étolaj, amely kizárólag értékes anyagokat tartalmazó, csíráztatott kukoricaszemekből készül. A kíméletes préselésnek és feldolgozásnak köszönhetően megőrzi a kiváló minőségű zsírsavakat és magas E-vitamin-tartalmát.
A KRONEN kukoricacsíra-étolaj azon kívül, hogy egészséges – hiszen semmilyen kémiai eljáráson nem esik át, és adalékanyagokat sem tartalmaz –, használata a főzés-sütés során rendkívül egyszerű. Nem szükséges melegíteni, olvasztani, hanem csak a kívánt mennyiséget az étel, sütemény összetevőihez adni. Sütemény sütése során a vaj- és citromízű KRONEN olajokkal jól helyettesíthető minden zsiradék, csak arra kell ügyelni, hogy a receptekben szereplő zsiradékok víztartalmát figyelembe kell venni az anyagok összeállításánál. A fokhagyma-ízesítésű KRONEN olaj grillezésnél, valamint főzésnél, sütésnél ideális.
– Jó hír minden felhasználónak, hogy a KRONEN olaj ára nem változott a bevezetés óta, célunk a termék minél szélesebb körben való elterjesztése, ezért a nyersanyagárak emelkedéséből származó többletköltséget a forgalmazó átvállalta – mondja Habuda Salyámosy Rita, a forgalmazó Maresi Foodbroker Kft. marketingvezetője.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >