Süteményektől a grillezésig

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 07. 07. 07:55

A növényiolaj-származékok közé tartoznak a különféle étolajok is. Ezen a piacon, csakúgy, mint a margarinoknál, az egyik fő innovációs irány, hogy sütés-főzéshez minél egészségesebb összetevőket használhassanak a fogyasztók.

Ilyen például a KRONEN finomított kukoricacsíra-étolaj, amely kizárólag értékes anyagokat tartalmazó, csíráztatott kukoricaszemekből készül. A kíméletes préselésnek és feldolgozásnak köszönhetően megőrzi a kiváló minőségű zsírsavakat és magas E-vitamin-tartalmát.

A KRONEN kukoricacsíra-étolaj azon kívül, hogy egészséges – hiszen semmilyen kémiai eljáráson nem esik át, és adalékanyagokat sem tartalmaz –, használata a főzés-sütés során rendkívül egyszerű. Nem szükséges melegíteni, olvasztani, hanem csak a kívánt mennyiséget az étel, sütemény összetevőihez adni. Sütemény sütése során a vaj- és citromízű KRONEN olajokkal jól helyettesíthető minden zsiradék, csak arra kell ügyelni, hogy a receptekben szereplő zsiradékok víztartalmát figyelembe kell venni az anyagok összeállításánál. A fokhagyma-ízesítésű KRONEN olaj grillezésnél, valamint főzésnél, sütésnél ideális.

– Jó hír minden felhasználónak, hogy a KRONEN olaj ára nem változott a bevezetés óta, célunk a termék minél szélesebb körben való elterjesztése, ezért a nyersanyagárak emelkedéséből származó többletköltséget a forgalmazó átvállalta – mondja Habuda Salyámosy Rita, a forgalmazó Maresi Foodbroker Kft. marketingvezetője.

Kapcsolódó cikkeink