Süteményektől a grillezésig
A növényiolaj-származékok közé tartoznak a különféle étolajok is. Ezen a piacon, csakúgy, mint a margarinoknál, az egyik fő innovációs irány, hogy sütés-főzéshez minél egészségesebb összetevőket használhassanak a fogyasztók.
Ilyen például a KRONEN finomított kukoricacsíra-étolaj, amely kizárólag értékes anyagokat tartalmazó, csíráztatott kukoricaszemekből készül. A kíméletes préselésnek és feldolgozásnak köszönhetően megőrzi a kiváló minőségű zsírsavakat és magas E-vitamin-tartalmát.
A KRONEN kukoricacsíra-étolaj azon kívül, hogy egészséges – hiszen semmilyen kémiai eljáráson nem esik át, és adalékanyagokat sem tartalmaz –, használata a főzés-sütés során rendkívül egyszerű. Nem szükséges melegíteni, olvasztani, hanem csak a kívánt mennyiséget az étel, sütemény összetevőihez adni. Sütemény sütése során a vaj- és citromízű KRONEN olajokkal jól helyettesíthető minden zsiradék, csak arra kell ügyelni, hogy a receptekben szereplő zsiradékok víztartalmát figyelembe kell venni az anyagok összeállításánál. A fokhagyma-ízesítésű KRONEN olaj grillezésnél, valamint főzésnél, sütésnél ideális.
– Jó hír minden felhasználónak, hogy a KRONEN olaj ára nem változott a bevezetés óta, célunk a termék minél szélesebb körben való elterjesztése, ezért a nyersanyagárak emelkedéséből származó többletköltséget a forgalmazó átvállalta – mondja Habuda Salyámosy Rita, a forgalmazó Maresi Foodbroker Kft. marketingvezetője.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Hét trend, amely 2024-ben az in-store marketingre és a kereskedelmi dizájnra hatással lesz
A fogyasztók figyelmének megragadása és megtartása évről évre egyre nehezebbnek tűnik.…
Tovább olvasom >2024 a kihívások éve a dohányipar és dohány-kiskereskedelem számára
A gazdasági nehézségek ellenére várhatóan növekedett a dohány-kiskereskedelem éves árbevétele…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >