SuperShop: új marketing vezetővel erősít Magyarország legnépszerűbb többvállalatos hűségprogramja

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 08. 13. 11:25

Csongovai Tamás személyében – 2018 augusztusától – új marketing vezető erősíti a SuperShop csapatát.

Tamás az FMCG szektorban szerzett több évtizedes operatív és vezetői tapasztalatot. Kereskedelmi-marketing tudása, fogyasztó orientált személete garancia mind a programban résztvevő Kártyabirtokosok, mind a Partnerek számára, hogy a jövőben is a legjobbat kapják.

A SuperShop program számos területen újított az elmúlt években, mind a Partnervállalatok, mind az általuk üzemeltetett eladáshelyek – szolgáltatások köre folyamatosan bővül!

Immár közel 3 millió kártyatulajdonos használja Magyarország legnagyobb törzsvásárlói programját és 16 kereskedelmi partner közel 800 üzletegységében fogadják el a hűségkártyát. Az igények magas színvonalú kiszolgálása érdekében a nyolcszoros SuperBrands, hétszeres Business SuperBrands díjas program nemcsak a vásárlók, hanem a partnerek számára is számos előnyt biztosít. Működése során többek közt létrejött az FMCG szektor egyik legnagyobb, kizárólag a Program partnerei számára elérhető és folyamatosan aktualizált fogyasztói adatbázisa. A kereskedelmi és szolgáltató szektorban tevékenykedő partnerek – az aktuális jogszabályoknak maradéktalanul megfelelve – szegmentált vásárlói csoportokat célozhatnak meg marketing stratégiáikkal, erősítve törzsvásárlóik hűségét. A SuperShop informatikai rendszere megszerezte az ISO 27001 tanúsítványt, amely garantálja a partnerek és a kártyabirtokosok megbízható, magas szintű kiszolgálását.

Kapcsolódó cikkeink