Star Wars őrület várható karácsonyra

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 11. 30. 10:54

Az USA Today cikke szerint Csubakka, Yoda és a többiek uralják majd az ünnepi, szezonális fősorokat és másodkihelyezéseket idén télen.

Az USA-ban december 18-ra időzített premier (Star Wars 7: Az ébredő Erő, magyar bemutató december 17.) az egész negyedév vizuális megjelenését meghatározza. Sok kereskedő szenteli ugyanis játék, készülék, elektronika, sőt még a lakásdekor polcai nagy részét is a népszerű tematika köré. A Walmart nagyobb durranásra készül, mint az elmúlt évek sikertörténetének számító Jégvarázs őrület.

Az első felvonásra szeptember 4-én éjfélkor került sor, mikor az USA-ban több nagyáruház is kinyitott, hogy a szokatlan időpontban mutassa be az új Star Wars részhez kötődő termékeket. Az izgalmas kezdet után folyamatos újdonságok megjelenését ígérik a liszenszbirtokosok.

Legkelendőbbnek a fénykardokat és fényszablyákat, a Phasma kapitány és Rey akció figurákat, az Ezeréves Sólyom gyermekágyat és első helyen a működő, élethű, hologram üzeneteket küldő BB-8 robotot jósolják. A motívumok számtalan kategóriában feltűnnek majd, még klónkatonás kutyajáték is készül.

Az eljövendő 5-7 év játék kereskedelmét az egész világon ismét uralni fogja a „Star Wars”, mondják a trend kutatók. A kiskereskedelemben kikerülhetetlen lesz ez a dollármilliárdokat megmozgató új trilógia, amelyhez a Disney adja a méltó „körítést”: óriás képernyőkkel, új termékekkel és interaktív in-store eszközökkel vonzzák a vásárlókat szerte a világon.

Kapcsolódó cikkeink