Star Wars láz az Auchanban

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 16. 11:32

Megérkeztek a Star Wars film főszereplőiről mintázott plüssfigurák az Auchan áruházakba, az Erő sötét, és világos oldalának képviselői is megtalálhatók a polcokon. Az áruházlánc hatalmas Csillagok Háborúja licences kínálattal várja a rajongókat, a 12 féle plüssfigurán túl többek között bábuk, járművek, társasjátékok, füzetek és ágyneműhuzatok is várakoznak a polcokon. A bővített kínálathoz Star Wars matricagyűjtő akció is kapcsolódik, így a vásárlók akár kedvezményesen is hozzájuthatnak kedvenc figuráikhoz.

starwars_kinalat_4

Nem csak a mozik, hanem az Auchan áruházak is Star Wars lázban égnek. Az Erő sötét, és világos oldalának képviselői már megtalálhatók a polcokon 12 féle, 17-21 cm méretű plüssfigura formájában, így a vásárlók Darth Vader, Darth Maul, Kylo Ren, Phasma százados, Rohamosztagos, Yoda, Chewbacca, R2D2, C3PO, BB8, Ewok és Jawa közül válogathatnak. Az áruházak tapasztalatai szerint a legtöbben az Erő világos oldalának szereplői közül választanak, Yoda a legkedveltebb figura, de a sötét oldalon álló Darth Vader is nagyon népszerű a rajongók körében.

A plüssfigurákon túl az Auchan bővített Star Wars kínálatának közel 100 féle terméke között különféle bábuk, járművek, társasjátékok, puzzle-k, füzetek és ágyneműhuzatok is szerepelnek. A vásárlók a Star Wars mini puzzle-t már 299 forintos, az ébredő erő kisautókat 699 forintos, a Rule the Galaxy társasjátékot pedig 2 629 forintos áron beszerezhetik, akik pedig hideg téli estéken Star Wars-os polár takaróba burkolóznának, azok is megtalálják kedvencüket 1890 forintért az áruházban.

A Csillagok Háborúja filmpremierre készülve matricagyűjtő akciót is hirdetett az áruházlánc, így a rajongók 6 darab matrica összegyűjtésével az általuk kiválasztott plüssfigurát 55% kedvezménnyel, 1699 forintért vásárolhatják meg. Az összegyűjtött matricák 2016. január 20-ig, illetve a készlet erejéig válthatóak be.

Kapcsolódó cikkeink