Stabil partnerek, gyors kiszolgálás a Depó-Trade-nél

Szerző: jungandrea Dátum: 2018. 06. 20. 15:22

A Depó-Trade ’94 Bt. több mint 20 éve foglalkozik élelmiszerek, édességek, kávé kis- és nagykereskedelmével. Választéka mintegy 1500 cikkelemből áll, nagykereskedelmi tevékenységét főleg Komárom-Esztergom megye területén folytatja. Partnereit három üzletkötőjük heti rendszerességgel látogatja, és továbbítja a megrendeléseket a baji raktárba, ahonnan négy tehergépkocsi végzi a kiszállítást.

A Depó-Trade ’94 célja a nagy- és kiskereskedelmi partnerei megrendeléseinek gyors és pontos kiszolgálása és támogatása a mindenkori vevői igényeknek megfelelő árak kialakításával, hogy a szektorban betöltött pozíciója tovább erősödhessen.

– Az utóbbi évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy mind a vevői, mind a beszállítói oldalon stabil partnerekkel tartjuk a kapcsolatot. Az adózási morál és a fizetési szokások javuló tendenciát mutatnak, de mint minden ágazatban, itt is van hová fejlődnie számos vállalkozásnak – állapítja meg Sárai Imre, a Depó-Trade ’94 Bt. ügyvezetője.

Úgy látja, hogy már a gazdasági növekedést is veszélyezteti az el- és kivándorlás miatti jelentős munkaerőhiány. A meglévő dolgozói létszámmal egyelőre csak a túlmunka növelésével tudják teljesíteni saját és partnereik elvárásait, ugyanakkor bíznak az emberi erőforrások kedvező alakulásában. Létszámbővítést nem terveznek, a kilépő dolgozók pótlása is komoly problémát okozna.

– A rendszeres jogszabályváltozások megnehezítik munkánkat, ugyanakkor szükségesnek tartjuk, hiszen ezáltal válik átláthatóvá, nyomon követhetővé és biztonságossá a kereskedelmi lánc egészen a végső fogyasztóig – teszi hozzá Sárai Imre.

Idén is számos új termékkel bővült gyártói beszállítóik termékpalettája, amelyet velük karöltve népszerűsítenek. //

Vevőkör:
RETAIL

Főbb forgalmazott kategóriák:

SZÁRAZÁRU, KÁVÉ, ÉDESSÉG

Bruttó forgalom, 2016.

3,5 MRD HUF

Bruttó forgalom, 2017.:
3,8 MRD HUF

Honlap: www.depo-trade.hu

Területi lefedettség:

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG

 

Kapcsolódó cikkeink