Sri Lankán bővülne tovább a SPAR

Szerző: jungandrea Dátum: 2018. 04. 18. 07:28

A SPAR International ambiciózus tervekkel vágott neki a Srí Lanka-i piac meghódításának, melynek céldátumát 2033-ban határozták meg. A bővítést a Spar Srí Lanka Ltd., a SPAR South Africa és a Ceylon Biscuits Limited együttműködése irányítja. A partnerség eredményeként az első SPAR szupermarket az ország fővárosában, Colombóban nyílt meg.

A szupermarket 1000 négyzetméteren várja a vásárlókat, és nagy hangsúlyt fektetnek a friss élelmiszerekre, a zöldségek és gyümölcsök széles választékára, de természetesen megtalálhatóak a SPAR saját márkás termékei is, amelyek helyileg beszerzett összetevők felhasználásával készülnek.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy partnerünk a Ceylon Biscuits LTD a SPAR márkát egy ilyen dinamikus piacra hozza – fogalmazott Tobias Wasmuht, a SPAR International ügyvezető igazgatója.

– Ez egy nagyon izgalmas időszak az állandóan változó élelmiszer-kiskereskedelmi környezetben. Küldetésünk a hatékony ellátási lánc menedzsmentje, a készletbeszerzés, a promóciós és marketingtámogatása – mondta Wayne Hodson, a Srí Lanka SPAR vezérigazgatója.

 

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink