SPAR szupermarketek már a WestEndben és a Sugárban is

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 08. 08. 11:48

2013. augusztus 6-án a Sugár Üzletközpontban, augusztus 8-án pedig a WestEnd City Center Bevásárlóközpontban nyitottak meg újabb SPAR élelmiszerüzletek.

A WestEnd-ben található és a korábban a Match-lánchoz tartozó 812 m2-es áruház teljes átalakításra került, mind megjelenésében, mind szolgáltatási színvonalban a SPAR szupermarketekre jellemző magas minőséget képviseli. A termékválaszték jelentős bővülése során a kínálatba bekerültek a SPAR vásárlók által kedvelt saját és exkluzív márkái, valamint a cégcsoport saját húsüzeméből származó, garantáltan ellenőrzött minőségű húsáruk. Az üzlet gazdag frissáru-kínálata és ezen belül a kényelmi termékek széles választéka (pl. kész zöldség- és gyümölcssaláták, szendvicsek) a legkülönfélébb vásárlói igényeket is kielégíti.

A SPAR Magyarország Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy újonnan nyíló üzletei energiatakarékossági szempontból környezetkímélő egységek legyenek. Így az új áruház eladótere és a kiszolgálóhelyiségek kizárólag LED-világítással üzemelnek, a beajtózott hűtőbútorokkal pedig tovább csökken az energiaveszteség.
A Sugár Üzletközpontban megnyitott SPAR szupermarket korábban szintén Match-áruházként üzemelt. Az üzlet jelenleg csökkentett alapterülettel működik. A végleges SPAR-arculat kialakítására és az eladótér teljes átépítésére a későbbiekben kerül sor.

Az új áruházak adatai:

Az áruház címe: WestEnd City Center (1062 Budapest, Váci út 1-3.)
Az áruház vezetője: Bárdosné Horváth Edit
Nyitva tartás: H-V.: 8.00-22.00

Az áruház címe: Sugár Üzletközpont (1148 Budapest, Örs vezér tere 24.)
Az áruház vezetője: Gábor Lászlóné
Nyitva tartás: H-P.: 6.00-22.00; Sz.: 6.00-21.00; V.: 7.00-20.00

Kapcsolódó cikkeink