SPAR húsüzem: újabb garancia a minőségre
Idén tíz éves a SPAR Magyarország Kft. REGNUM húsfeldolgozó üzeme. Az elmúlt egy évtizedben az üzem folyamatosan bővítette kapacitását, növelte alapterületét, és mindig is a legmagasabb szintű minőségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkezett. Ez év áprilisában ismét auditálták a húsüzemet, amely alapján megújult az ISO 22000:2005 szabvány szerinti minősítése. A cég egyebek mellett szezonális grill akciókkal és virtuális húsüzemtúrával ünnepli a „Hús évét”, vagyis a húsüzem 10 éves fennállását.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >Csatlakozik a Bonafarm Csoporthoz Szautner Péter
A Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyetteseként és csoport stratégiai igazgatóként folytatja pályafutását…
Tovább olvasom >A Lidl és az Agrárminisztérium bejelentette: indul a hazai dinnyeszezon
Megérkezett az első, magyar beszállítóktól származó görögdinnye szállítmány a Lidl…
Tovább olvasom >