SPAR húsüzem: újabb garancia a minőségre
Idén tíz éves a SPAR Magyarország Kft. REGNUM húsfeldolgozó üzeme. Az elmúlt egy évtizedben az üzem folyamatosan bővítette kapacitását, növelte alapterületét, és mindig is a legmagasabb szintű minőségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkezett. Ez év áprilisában ismét auditálták a húsüzemet, amely alapján megújult az ISO 22000:2005 szabvány szerinti minősítése. A cég egyebek mellett szezonális grill akciókkal és virtuális húsüzemtúrával ünnepli a „Hús évét”, vagyis a húsüzem 10 éves fennállását.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >