Spar-győzelem az FMCG Kereskedők I. Foci Tornáján – galériával

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 07. 02:00

Szeptember 24-én 9.00 órától két pályán a csoportmérkőzésekkel kezdődött, és délután 16.00 órakor a döntővel és a bronzmérkőzéssel zárult az FMCG Kereskedők I. Foci Tornája, amelyen a szektor legkomolyabb vállalatai mérték össze tudásukat.

Az előkészületeket koordináló és a lebonyolításra vállalkozó PromoSport Kft. már a rajt előtt sikerként könyvelhette el, hogy a meghívását tizenkét rangos cég elfogadta, így a kispályás focitornán – a keretszámot kitöltve – a sportág 120 lelkes híve lépett pályára az elismerten jó feltételeket biztosító Angyalföldi Sport- és Szabadidő Központban. A kereskedők közötti focitorna mezőnyét a következő cégek válogatottjai alkották: Auchan, CBA, Cora, Drogerie Markt, Match, Metro, Profi, Provera, Reál, Rossmann, Spar és Tesco.

A részvétel legfontosabb kritériuma az volt, hogy a keretcsapat kizárólag a regisztráló cég kollégáiból tevődhetett össze, de az együttesek verbuválásánál azt is figyelembe kellett venni, hogy a válogatottak képviselői ezúttal csak azok lehettek, aki idén már betöltötték, vagy az év végéig betöltik a 25. életévüket.

A végeredmény a következőképpen alakult. I. helyezett csapat: Spar Magyarország, II. helyezett csapat: CBA, III. helyezett csapat: Tesco.

Kapcsolódó cikkeink