SPAR Better Choices kampányt indítottak ír olimpikonok

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 01. 09:28

Kellie Harrington SPAR-nagykövet és Gary O’Donovan olimpikon együtt indították útjra a 2023. évi SPAR Better Choices kampányt.

A kampány deklarált célja a vásárlókat arra ösztönözni, hogy a SPAR kiskereskedelmi hálózatában történő vásárláskor „jobb döntéseket” hozzanak.

Colin Donnelly, a SPAR értékesítési igazgatója a következőket nyilatkozta: „A SPAR Better Choices kezdeményezés útmutatást ad a vásárlóknak az életmódjukhoz legjobban illeszkedő élelmiszerek kiválasztásához”.

A kampányban a két bajnok szórakoztató kihívásokban küzd meg egymással, hogy kiderüljön, ki lesz a „SPAR Jobb választások bajnoka”.

A kezdeményezésben a SPAR együttműködik Dr. Yvonne Finnegan dietetikussal. A kampánynak van egy oktatási eleme is: a képernyőn megjelenő szövegek tájékoztatják a nézőket az olimpikonok által a kihívások során használt élelmiszerek tápértékéről.

A kezdeményezés elindítása érdekében a SPAR együttműködött Dr. Yvonne Finnegan dietetikussal, és a kampánynak van egy oktatási eleme is: a képernyőn megjelenő szövegek tájékoztatják a nézőket az olimpikonok által a kihívások során használt élelmiszerek tápértékéről.

„Az elismert dietetikusokkal együttműködve az évek során folyamatosan bővítettük a listánkat abból a célból, hogy mindig új és innovatív termékeket kínálhassunk a SPAR vásárlóinak. Ezt hangsúlyozza a kampány is” – tette hozzá Donnelly.

Checkout

Kapcsolódó cikkeink