Sörszövetségi változások
Augusztusban távozott posztjáról dr. Schillinger Attila, a Magyar Sörgyártók Szövetsége igazgatója. Schillinger, aki 2014 novembere óta állt az iparági érdekképviseleti szervezet élén, ősztől posztgraduális tanulmányokat folytat majd az Egyesült Államokban. Utódját a szövetség közgyűlése választja majd meg.
A Sörszövetség munkája Schillinger Attila vezetése alatt hozzájárult a sör kategória növekedéséhez és egy olyan, új magyar sörkultúra kialakításához, amelyben a sör értékes része a hazai gasztronómiának. Igazgatóként egyik legfontosabb célja a különböző méretű hazai sörgyártók és sörfőzők összefogása volt. A szervezet az idén a Kraft Sör Egyesülettel közösen indította útjára a hazai csapolt sört népszerűsítő „Csapramagyar” programját, és a kézműves sörfőzdékkel együtt tűzte zászlajára a csapolt sör áfájának csökkentését. //
Kapcsolódó cikkeink
Ennyit kosztál egy vacsora a vidéki dupla Michelin-csillagos étteremben
Magyarországon jelenleg két olyan étterem található, amely a világ egyik…
Tovább olvasom >A World Culinary Awards idén is díjazta a legjobb éttermeket
A gasztronómiai világ legjobbjait ünneplő World Culinary Awards idén is…
Tovább olvasom >Bezár Balatonalmádi népszerű vegán étterme
Szeptember 29-én utoljára nyitja meg kapuit Balatonalmádiban a Veganeeta Home,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >