Sörkészítéssel csökkentik az élelmiszerpazarlást
A „Wasted” márkanevet viselő sört Angliában a leeds-i Northern Monk Brewery készíti, úgy, hogy közben semmilyen hulladékot nem termel – írja a portfolio.hu.
Konkrétan túlérett körtékből, kidobásra váró croissant-okból és briósokból készítik az italt – együttműködve a The Real Junk Food Project szerveződéssel, akik számos „fizess, amennyit gondolsz” kávézót működtetnek és ott már kidobásra váró élelmiszerekből készítenek ételeket. Még a sörös palackok is 100 százalékban újrahasznosított üvegből készülnek.
A Guardian munkatársa szerint ráadásul a körte ízű sör „hihetetlenül” finom. (portfolio.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Így juthatunk ajándék sörökhöz Budapest legtrendibb helyein
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Történelmi beruházás a Drehernél: új erjesztőtartályok kerülnek a kőbányai mélybe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adventi hangulatot varázsolnak a Borsodi téli sörkülönlegességei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kókuszfarm to table – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >


