Sörkészítéssel csökkentik az élelmiszerpazarlást
A „Wasted” márkanevet viselő sört Angliában a leeds-i Northern Monk Brewery készíti, úgy, hogy közben semmilyen hulladékot nem termel – írja a portfolio.hu.
Konkrétan túlérett körtékből, kidobásra váró croissant-okból és briósokból készítik az italt – együttműködve a The Real Junk Food Project szerveződéssel, akik számos „fizess, amennyit gondolsz” kávézót működtetnek és ott már kidobásra váró élelmiszerekből készítenek ételeket. Még a sörös palackok is 100 százalékban újrahasznosított üvegből készülnek.
A Guardian munkatársa szerint ráadásul a körte ízű sör „hihetetlenül” finom. (portfolio.hu)
Kapcsolódó cikkeink
AB InBev válthatja a Heinekent a UEFA hivatalos sörpartnereként 2027-től
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >150. születésnapján tér vissza a legendás Bud sör Németországba
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >400 irodai munkakört szüntet meg a Molson Coors amerikai operációjában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Egy bolti eladó emlékiratai – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Csillag születik – jön a dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Borravalózási szokások
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

 
                     
                     
                     
					 
					 
					