Sör nem középiskolás fokon

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 01. 08:00

December 17-én megnyílt a Borsodi Sörgyár Zrt. által létrehozott Sörakadémia.A vállalat ennek keretében partnerei és saját munkavállalói számára olyan képzési programot állított össze, amely bemutatja az egyes sörfajtákat, a szakszerű csapolási folyamatot, de még a vendég és a pincér közötti személyes kapcsolat kialakításához is segítséget nyújt.
A Sörakadémia a partnerek mellett olyan baráti társaságok, közösségek számára is elérhető, akiket érdekel a sörkultúra.
– Hiszünk abban, hogy ha minél több, sörökben vagy sörcsapolásban jártas vendég látogat el éttermekbe, szórakozóhelyekre, az hatással van a vendéglátásban dolgozókra, a vendéglátóhelyek tulajdonosaira is. Így mindkét irányból próbáljuk a kulturált sörfogyasztást népszerűsíteni – fejtette ki dr. Stefánkovits Ildikó, a Borsodi Sörgyár Zrt. jogi és vállalati kapcsolatok igazgatója.

Kapcsolódó cikkeink