Sör mi több: pályázaton keresik Magyarország legjobb sörkorcsolyáját
A Magyar Sörgyártók Szövetségének (MSSZ) kiemelt éves rendezvénysorozata, a sör és a gasztronómia kapcsolatát erősítő Sör mi több (SMT) az innováció jegyében számos újdonsággal rukkolt elő az elmúlt bő fél évben. Áprilisban különleges sör és BBQ ételpárosításokkal nyitottuk a szezont, majd rendhagyó receptúrák alapján készült sörkoktélokkal leptük meg a hazai sörszerető közösséget, legutóbb pedig elkészítettük a Sör mi több sörfagylaltot kétféle, meggyes és karamellás ízben.
Természetesen a nyár végi-ősz eleji időszak sem múlhat el aktivitás nélkül; a hagyományokat folytatva idén is keressük hazánk legjobb sörkorcsolyáit! A Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017 elnevezésű pályázatot három kategóriában: búza, láger, barna, a Sör Világnapján, augusztus 4-én hirdetjük meg. A szeptember 4-ig tartó megmérettetésre HORECA tagok jelentkezését is várjuk.
A beérkezett pályaműveket szakértő zsűri bírálja el és díjazza. A győzteseknek szeptember 14-én, egy szakmai kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött rendezvényen nyújtjuk át az értékes elismeréseket.
Pályázat neve: Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017
Jelentkezés időszaka: augusztus 4-től szeptember 4-ig
Kategóriák: búza, láger, barna
Elbírálás időszaka: szeptember 5-12-ig
Ünnepélyes díjátadó: szeptember 14. (részletek később)
A pályaműveket fényképpel és recepttel mellékelve az MSSZ e-mail címére (dora.gulyas@sorszovetseg.hu) várjuk. Az érdeklődők a részvételi feltételekről, szabályzatról bővebben az SMT honlapján (http://www.sorszovetseg.hu/sor-mi-tobb/), illetve Facebook oldalán (http://www.facebook.com/sormitobb/?fref=ts) olvashatnak. Egy személy, cég vagy szervezet több sörkorcsolyával is versenyezhet. Kérnénk, egyértelműen tüntessék fel, hogy az aktuális pályaművet melyik kategóriában nevezik.
Kapcsolódó cikkeink
Újabb pályázat segíti az élelmiszer-feldolgozást: húszmilliárd forintos keret nyílik ősszel
Az itthon megtermelt mezőgazdasági alapanyag minél nagyobb arányú, hatékonyabb és…
Tovább olvasom >Új korszak a sörfőzésben: rizstől a gombáig – a jövő fenntartható sörkülönlegességei
A sörfőzés és sörfogyasztás az emberiség egyik legősibb szokása: időszámításunk…
Tovább olvasom >Jövő szombaton kezdődik a Nyitott Napok Porta rendezvénysorozata
Jövő szombaton Szatmár és Bereg térségének bemutatkozásával kezdődik a Nyitott…
Tovább olvasom >További cikkeink
November vége után is megmaradhat az árrésstop
Ahogyan arról mi is írtunk, meghosszabbította a kormány az élelmiszerek…
Tovább olvasom >Újabb pályázat segíti az élelmiszer-feldolgozást: húszmilliárd forintos keret nyílik ősszel
Az itthon megtermelt mezőgazdasági alapanyag minél nagyobb arányú, hatékonyabb és…
Tovább olvasom >Ezek a régió kedvenc péksüteményei: pizzás mini, sajtos pogácsa, hot dog
A magyaroknál a sajtos pogácsa a sláger a finompékárut vásárlók…
Tovább olvasom >