Sör mi több: pályázaton keresik Magyarország legjobb sörkorcsolyáját

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 07. 31. 11:12

A Magyar Sörgyártók Szövetségének (MSSZ) kiemelt éves rendezvénysorozata, a sör és a gasztronómia kapcsolatát erősítő Sör mi több (SMT) az innováció jegyében számos újdonsággal rukkolt elő az elmúlt bő fél évben. Áprilisban különleges sör és BBQ ételpárosításokkal nyitottuk a szezont, majd rendhagyó receptúrák alapján készült sörkoktélokkal leptük meg a hazai sörszerető közösséget, legutóbb pedig elkészítettük a Sör mi több sörfagylaltot kétféle, meggyes és karamellás ízben.

sor-sore

Természetesen a nyár végi-ősz eleji időszak sem múlhat el aktivitás nélkül; a hagyományokat folytatva idén is keressük hazánk legjobb sörkorcsolyáit! A Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017 elnevezésű pályázatot három kategóriában: búza, láger, barna, a Sör Világnapján, augusztus 4-én hirdetjük meg. A szeptember 4-ig tartó megmérettetésre HORECA tagok jelentkezését is várjuk.

A beérkezett pályaműveket szakértő zsűri bírálja el és díjazza. A győzteseknek szeptember 14-én, egy szakmai kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött rendezvényen nyújtjuk át az értékes elismeréseket.

Pályázat neve: Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017

Jelentkezés időszaka: augusztus 4-től szeptember 4-ig

Kategóriák: búza, láger, barna

Elbírálás időszaka: szeptember 5-12-ig

Ünnepélyes díjátadó: szeptember 14. (részletek később)

A pályaműveket fényképpel és recepttel mellékelve az MSSZ e-mail címére ([email protected]) várjuk. Az érdeklődők a részvételi feltételekről, szabályzatról bővebben az SMT honlapján (http://www.sorszovetseg.hu/sor-mi-tobb/), illetve Facebook oldalán (http://www.facebook.com/sormitobb/?fref=ts) olvashatnak. Egy személy, cég vagy szervezet több sörkorcsolyával is versenyezhet. Kérnénk, egyértelműen tüntessék fel, hogy az aktuális pályaművet melyik kategóriában nevezik.

Kapcsolódó cikkeink