Győri kampány a hazai vendéglátás újraindulásának támogatására
A Cseri Pincészet különleges CSR kampány keretein belül hívja fel a figyelmet a hazai vendéglátás újraindulásának támogatására; 6 kiemelt partnerükkel összefogva egy pohár Rozét vagy Sauvignon Blanc-t ajándékoznak minden étlapról rendelő vendégnek.
Az Á la carte rendelések felpörgetése kulcsfontosságú szerepet játszik a kezdeményezésben, mellyel minden, a kampányhoz csatlakozó fogyasztó segítő kezet nyújt a gasztronómiának és vendéglátásnak, ami a koronavírus-járványnak köszönhetően az egyik legjobban veszélyeztetett ágazat lett Magyarországon.
Cseri Norbert, a pincészet főborásza így fogalmazott: „Bár a járványügyi helyzet minden vendéglátó számára egy komoly kihívásokkal teli időszakot okozott, bízunk benne, hogy közös erővel könnyebben ki tudunk törni a nehéz helyzetből, és fel tudjuk gyorsítani az újrainduláshoz szükséges folyamatokat. Hisszük, hogy az igazán jó pillanatok még csak most kezdődnek. Arra szeretnénk bátorítani meglévő és új vendégeinket, hogy tartsanak velünk ezen az úton, és rendeljenek a kampányban résztvevő partnereink étlapjáról.”
A „Közös úton egy pohár Cserivel – a még szebb pillanatokért” nevet viselő kezdeményezésben 6 Győr-Moson-Sopron megyei vendéglátóegység fog össze a jó cél érdekében: a Kristály Étterem, Szalai Vendéglő, Komédiás Étterem, Mákos Guba Étterem & Bisztró, A Major, és a MÁSik Oldal. A kampány utolsó napja június 7. (vasárnap) lesz, a kedvezményezett időszak azonban helyszínenként eltérő lehet.
Kapcsolódó cikkeink
Mi a kettős lényegesség az ESG-ben?
A decemberben elfogadott fenntarthatósági törvény (2023. évi 108. tv.) és…
Tovább olvasom >A Rossmann elmúlt és elkövetkező 30 éve
Idén 30. éve van jelen Magyarországon a Rossmann. Sikerei hátterében…
Tovább olvasom >25 éves a Henkel munkavállalói önkéntes kezdeményezése
Magyarországon a program által több mint 750 millió Ft-tal támogattak…
Tovább olvasom >További cikkeink
Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint
Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy…
Tovább olvasom >A család, a csapat és én
Az Év Vendéglőse díjat idén a soproni Erhardt Étterem, Panzió…
Tovább olvasom >Ide járnak a magyarok nyaralni az előszezonban
Az Invia.hu utazásközvetítő közleménye alapján az első negyedévben általában az…
Tovább olvasom >