Sopronban augusztus 11-én megkezdődik a szüret
Idén a kedvező időjárásnak köszönhetően Sopronban, a legmelegebb Fertő parti dűlőkben, hétfőn megkezdődik az Irsai Olivér szőlő szürete.
A Taschner Bor- és Pezsgőház a tavalyi évhez képest egy héttel korábban le tudja már itt szedni az Irsai Olivért, míg a kicsit magasabb fekvésű, hidegebb ültetvényekben még egy hétet vár.
Az erős lisztharmat fertőzési nyomás dacára sikerült megőrizniük a szőlőt jó egészségi állapotban, most már csak a leendő mustban, borban kell megőrizniük a fajtára jellemző illatokat-zamatokat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Hét trend, amely 2024-ben az in-store marketingre és a kereskedelmi dizájnra hatással lesz
A fogyasztók figyelmének megragadása és megtartása évről évre egyre nehezebbnek tűnik.…
Tovább olvasom >2024 a kihívások éve a dohányipar és dohány-kiskereskedelem számára
A gazdasági nehézségek ellenére várhatóan növekedett a dohány-kiskereskedelem éves árbevétele…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >