Sokmagvas, egészségesebb Pringles-szel rukkolt elő a Kellogg az Egyesült Államokban
A Kellogg legújabb Pringles Harvest Blends termékcsaládja – a márka történetében először – többféle gabona keveréke és a négy új ízből kettő esetében édesburgonya felhasználásával készült.
A termékbevezetés a márka klasszikus ízek fűszeresebb alternatíváit – köztük BBQ és a Sour Cream & Onion – kínáló 2020-ban debütált Pringles Scorchin’-t követi.
A sokmagvas Pringles-szel a Kellogg a snackek fogyasztásával kapcsolatos előnyökre fókuszáló vásárlói trendeket követi. A Future Market Insights előrejelzései szerint a „better-for-you” snackek globális piaca 2032-ig 6,5%-os éves átlagos növekedési ütemben fog bővülni, és értéke elérheti a 70 milliárd dollárt.
A Kellogg jelentős befektetéseket eszközöl legnagyobb snackmárkáiba, így a Pringlesbe és a Cheez-It-be, miközben snack részlegét a Kellanovába szervezi ki, amelyet a Kellogg jelenlegi vezérigazgatója, Steve Cahillane fog vezetni. A vállalat teljes értékesítésének nagy többsége – 2021-ben 80%-a – a snack szegmensből származik.
Cahillane tavaly egy Wall Street-i konferencián azt mondta, hogy a snack-üzletágat „világszínvonalú márkaportfólió” fogja támogatni, és továbbra is növekedést generál a PepsiCo és Mondelez International által uralt kategóriában.
Kapcsolódó cikkeink
1,2 milliárd dollárért vásárolja meg a PepsiCo a Siete Foods-t
A PepsiCo, Inc. 1,2 milliárd dollárért vásárolja meg a texasi…
Tovább olvasom >Kínában terjeszkedik a Mondeléz International
A többek között az Oreo és a Philadelphia márkákról ismert…
Tovább olvasom >Kazahsztánban épít új gyárat a Carlsberg
Új gyárat épít Kazahsztánban a Carlsberg, miután együttműködési megállapodást kötött…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >