Skybar-ból étterem
Noha a járvány súlyos csapást mért a hazai idegenforgalmi-szektorra, az üzleti modell megújításával életbentartható egy szálloda. A nyáron megnyílt Aria Hotel Budapest tetőbárjában, a High Note SkyBar-ban, ősztől a hétvégeken már reggelivel, esténként pedig vacsoramenüvel is várják a vendégeket – írja a portfolio.hu.

Kép:highnoteskybar.hu
Az ősz elején bevezetett határzár miatt az eddiginél is nehezebb helyzetbe került a szállodaipar, a túléléshez szemléletváltásra van szükség, alapjaiban kell átalakítani most a működést: a lokális piacra, a hazai vendégek kiszolgálására kell fókuszálni.
Az Aria Hotel Budapest utcafrontján működő Liszt Étterem nyitására még várni kell, de a High Note SkyBar bővítette a gasztronómiai kínálatát, mostantól reggelire és vacsorára is várják a vendégeket. „A biztonság kiemelten fontos, így a magyar szakmai szervezetek egészségügyi ajánlásait, a nemzetközi tapasztalatokat, és a New York-i központunk tanácsait figyelembe véve alkottuk meg saját higiéniai protokollunkat – mondja Lukács István, a Library Hotel Collection csoporthoz tartozó Aria Hotel Budapest igazgatója. (portfolio.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Szép selymes loadingom…
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Digitális fejlődés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adók és arányok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Elindult a 10. Olasz Gasztronómiai Világhét – az olasz ízek, kultúra és innováció ünnepe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rekordévet zárhat a magyar turizmus – 1000 milliárdos szállásdíjbevétel, 1000 milliárdos reptérfejlesztés készül
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Fröccsenésmentes piszoár
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

