Sikertermékek és innovációk a jubileumi UKBA-n

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 01. 31. 00:00

A két évente megrendezésre kerülő eseményen vezető világmárkák újdonságai, egyedi technológiák, egészséges termékek, alapanyagok, cukrászati és pékbemutatók várják a szakmai közönséget.

A február 3-5 között zajló kiállítás első napján a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete cukrász termékversenyt rendez, amelyen cukrász artisztika kategóriában is lesznek indulók. A cukrász pódiumon folyamatosan látványos és új ötleteket adó csokoládé, karamell, marcipán bemutatók zajlanak.

Az ipartestület standján a Gerbeaud Cukrászda alapításának 150. évfordulója tiszteletére a cukrászda hangulatát idéző Gerbeaud-sarkot rendeznek be, ahol egy 120 cm átmérőjű, 6 emeletes dísztorta kápráztatja el a vendégeket. A „Hagyomány-Minőség, Egészséges szerkezetű kenyérfogyasztás" jegyében több kategóriában szerveződnek a pék ipartestület termékversenyei. A kiállítás első napján a közönség is megkóstolhatja az új összetételű, magasabb biológiai értékkel bíró kenyereket.

A február 4-i szakmai napon, Dr. Zajkás Gábor táplálkozástudós, az OÉTI, főigazgató helyettese, majd Dr. Törőcsik Mária marketing szakértő, az Pécsi Egyetem tanszékvezetője tart előadást a teljes kiőrlésű gabona kenyerek élettani vonatkozásairól illetve a népszerűsítését segítő marketing tevékenységről.

Kapcsolódó cikkeink