Sikertermékek és innovációk a jubileumi UKBA-n
A két évente megrendezésre kerülő eseményen vezető világmárkák újdonságai, egyedi technológiák, egészséges termékek, alapanyagok, cukrászati és pékbemutatók várják a szakmai közönséget.
A február 3-5 között zajló kiállítás első napján a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete cukrász termékversenyt rendez, amelyen cukrász artisztika kategóriában is lesznek indulók. A cukrász pódiumon folyamatosan látványos és új ötleteket adó csokoládé, karamell, marcipán bemutatók zajlanak.
Az ipartestület standján a Gerbeaud Cukrászda alapításának 150. évfordulója tiszteletére a cukrászda hangulatát idéző Gerbeaud-sarkot rendeznek be, ahol egy 120 cm átmérőjű, 6 emeletes dísztorta kápráztatja el a vendégeket. A „Hagyomány-Minőség, Egészséges szerkezetű kenyérfogyasztás" jegyében több kategóriában szerveződnek a pék ipartestület termékversenyei. A kiállítás első napján a közönség is megkóstolhatja az új összetételű, magasabb biológiai értékkel bíró kenyereket.
A február 4-i szakmai napon, Dr. Zajkás Gábor táplálkozástudós, az OÉTI, főigazgató helyettese, majd Dr. Törőcsik Mária marketing szakértő, az Pécsi Egyetem tanszékvezetője tart előadást a teljes kiőrlésű gabona kenyerek élettani vonatkozásairól illetve a népszerűsítését segítő marketing tevékenységről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Protechtor Future Summit: A gazdasági-politikai szakértők már az összeomlást várják, a cégvezérek körében viszont töretlen az optimizmus
Klímaváltozás, járványok, erőforráshiány, biztonsági fenyegetések – válságok mindig is voltak,…
Tovább olvasom >Itt van most Európa legolcsóbb karácsonyi vására
Az erdélyi Nagyszeben karácsonyi vására mára Európa egyik legkedveltebb adventi…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >