Sikeres hungarikumfesztivál Szegeden
A minőségi magyar élelmiszereket, hagyományos kézműves termékeket, a kultúra értékeit bemutató szegedi hungarikumfesztivál nagy siker volt. Az immár hetedik ízben megrendezett Tisza-parti fesztiválra érkező vendégek megkóstolhatták a magyar konyha ízeit, a hagyományos magyar szőlőfajtákból gondos munkával készült kitűnő borokat, a páratlan ízvilágú pálinkákat, megismerkedhettek népi hagyományaink remekeivel és az egyedi kézműves termékekkel.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Szárazság, technológiai verseny és összefogás: beindult a hazai dinnyeszezon
Komoly kihívások közepette indul a 2025-ös magyar dinnyeszezon: a csapadékhiány,…
Tovább olvasom >Romló, de a nemzetgazdasági átlagnál jobb konjunktúra a turizmusban
2025. júniusban a turisztikai cégek 70%-a szolgáltatási árainak növekedéséről számolt…
Tovább olvasom >Áremelkedés, exportcsökkenés, új fogyasztói szokások – így alakult a baromfi- és tojáspiac 2025 első felében
Látványos változások jellemezték 2025 első félévét a hazai baromfi- és…
Tovább olvasom >