Sikeres hungarikumfesztivál Szegeden
A minőségi magyar élelmiszereket, hagyományos kézműves termékeket, a kultúra értékeit bemutató szegedi hungarikumfesztivál nagy siker volt. Az immár hetedik ízben megrendezett Tisza-parti fesztiválra érkező vendégek megkóstolhatták a magyar konyha ízeit, a hagyományos magyar szőlőfajtákból gondos munkával készült kitűnő borokat, a páratlan ízvilágú pálinkákat, megismerkedhettek népi hagyományaink remekeivel és az egyedi kézműves termékekkel.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A fenntartható életmódról játékosan: Új feladatokkal bővült a népszerű oktatóprogram, rekordszámú megoldás érkezett
Új, játékos feladattokkal egészítették ki a Nestlé az Egészségesebb Gyerekekért…
Tovább olvasom >Baromfi Világnap: május 10-e a baromfis szakma ünnepe
Magyar kezdeményezésre május 10-én ünnepli a baromfis szakma a Baromfi…
Tovább olvasom >EXIM: a 200 milliárdos többletforrás több mint 90 százalékára kötöttek már szerződéseket a Baross Gábor Hitelprogram keretében
A korábbinál is kedvezőbb finanszírozási feltételekkel kínált, immár kizárólag beruházási…
Tovább olvasom >