Sikeres hungarikumfesztivál Szegeden
A minőségi magyar élelmiszereket, hagyományos kézműves termékeket, a kultúra értékeit bemutató szegedi hungarikumfesztivál nagy siker volt. Az immár hetedik ízben megrendezett Tisza-parti fesztiválra érkező vendégek megkóstolhatták a magyar konyha ízeit, a hagyományos magyar szőlőfajtákból gondos munkával készült kitűnő borokat, a páratlan ízvilágú pálinkákat, megismerkedhettek népi hagyományaink remekeivel és az egyedi kézműves termékekkel.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
KSH: áprilisban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 5,0, az előző havit 2,0 százalékkal haladta meg
2025. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban
Csökkent az élelmiszertermékek világpiaci árának referenciaértéke májusban az előző hónaphoz…
Tovább olvasom >Az euróövezetben nőtt a kiskereskedelmi forgalom áprilisban
Havi és éves összehasonlításban egyaránt nőtt a kiskereskedelmi forgalom az…
Tovább olvasom >