Sikeres Bocuse-szereplés Trondheimban
Március 19-20-án zajlott a Bocuse d’Or Europe 2024 verseny döntője 20 csapat közreműködésével – a mieink a második napon utolsóként mutathatták be kreációikat.
A magyar csapat a 6. hely mellett A legjobb tál különdíjat is megszerezte, és ezzel elnyerték a lyoni világdöntőn való szereplés jogát.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2024/03/Bocuse-Magyar-csapat-300x173.jpg)
A 6. helyezett nagyar csapat
Az európai verseny – ahogy rendszerint – ezúttal is nagy skandináv fölénnyel zárult: a győztes Dánia, a 2. Svédország, a 3. pedig Norvégia lett.
A két másik különdíjat Svédország (Legjobb comis) és Nagy-Britannia (A legjobb tányér) szerezte meg.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2024/03/Bocuse-eredmenyhirdetes-300x189.jpg)
Csupa skandináv a dobogón
A lyoni döntőbe a három dobogós mellett további hét ország jutott, eredménysorrendben:
Nagy-Britannia
Franciaország
Magyarország
Olaszország
Izland
Szlovákia
Finnország
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2024/03/Bocuse-Norveg-Havard-Werkland-300x199.jpg)
Munkában Håvard Werkland, a norvég séf
Kapcsolódó cikkeink
MTÜ: a legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján
Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >Magyarok a Bocuse d’Or előtt – A nap képe
A fiúk egészséges önbizalommal várták a versenyt és a várakozásokhoz…
Tovább olvasom >A trondheimi Bocuse d’Or EB bemutatkozó filmje – A nap videója
Egypercnyi visszafogott profizmus.
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >